Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düşük oranlı rapor verildi. Yeniden ne zaman başvurabilirim?
merhabalar ben rapora başvurdum ve %10 rapor verdiler yeni hastalığım çıktı polisitemi vera ve piskiyatri ilaçları kullanıyorum raporu yenilemek için ne kadar geçmesi lazım ne yapmam gerekiyor
hakan9987 rahatsızlıklarınızın arttığına dair başvuruda bulunun ama kabul etmezlerse ve aldığınız raporun üzerinden 6 ay gibi bir süre geçmemişse, bu sürenin bitmesinin ardından yeniden başvuru yaparsanız kabul görülür.
kurul hastalığımı görmedi muayene kartının üstündeki kalp ve damar doktorumun kaşeli imzalı yazıyı okumadan kafalarına göre oran belirliyorlar %80 olması gereken oranı %20 olarak önüme koydular yazıklar olsun
Altı ayı beklemenize gerek yok, bulunduğunuz ildeki rapor verebilen hastaneleri arayın, durumunuzu bildirin, en son ne zaman aldiginizi da söyleyin, hangisi kabul ederse ondan alabilirsiniz, altı aylık süre sağlık kurulu raporu için engelli sağlık kurulu raporu için değil...
Suret
artık öyle olmuyor kardeş muayyer rapor diye sisteme kayıt oluyor başka hastanede pat diye çıkıyor eski rapor ancak il sağlık müdürlüğüne itiraz edile biliyor o da sen başka hastaneye yolluyor iki sonuç farklı olursa 3. hastaneye kendi istediği hastaneye yolluyor