Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük oranlı rapor verildi. Yeniden ne zaman başvurabilirim?

hakan9987

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben rapora başvurdum ve %10 rapor verdiler yeni hastalığım çıktı polisitemi vera ve piskiyatri ilaçları kullanıyorum raporu yenilemek için ne kadar geçmesi lazım ne yapmam gerekiyor

hakan9987 rahatsızlıklarınızın arttığına dair başvuruda bulunun ama kabul etmezlerse ve aldığınız raporun üzerinden 6 ay gibi bir süre geçmemişse, bu sürenin bitmesinin ardından yeniden başvuru yaparsanız kabul görülür.

kurul hastalığımı görmedi muayene kartının üstündeki kalp ve damar doktorumun kaşeli imzalı yazıyı okumadan kafalarına göre oran belirliyorlar %80 olması gereken oranı %20 olarak önüme koydular yazıklar olsun

Rapora itiraz hakkınız var. Yeni rahatsızlığınız varsa yeni rapor gerekir. geçmş olsun

Altı ayı beklemenize gerek yok, bulunduğunuz ildeki rapor verebilen hastaneleri arayın, durumunuzu bildirin, en son ne zaman aldiginizi da söyleyin, hangisi kabul ederse ondan alabilirsiniz, altı aylık süre sağlık kurulu raporu için engelli sağlık kurulu raporu için değil...

Suret
artık öyle olmuyor kardeş muayyer rapor diye sisteme kayıt oluyor başka hastanede pat diye çıkıyor eski rapor ancak il sağlık müdürlüğüne itiraz edile biliyor o da sen başka hastaneye yolluyor iki sonuç farklı olursa 3. hastaneye kendi istediği hastaneye yolluyor

Valla veren hastane var böyle alanlar da var en son rapor geçerli zaten ...

Suret tabi bizden yalnızca ikaz etmek denemek isteyen kendi bilir alan olursa buradan paylaşılsın ki öğrenelim bizde değil mi?

Üst Alt