Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktoru nereye şikayet edebilirim?

burak67

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
4
Merhaba, kronik epilepsi hastasıyım dün sabah kullandığım ilacımın raporu bittiği için raporu yenilemek üzere nöroloji doktoruna randevu almıştım. Yeni taşındığım için ilk defa bu hastaneye çıkıyorum. Neyse sıram geldi içeri girdim, doktora topamax ilacımın bittiğini ve rapor süresinin bittiğini söyledim. İlaç raporunu yenilemesini rica ettim. Doktor bana geçmişime yönelik sorular sordu en son ne zaman nöbet geçirdin, kaç yıldır epilepsisin gibi. Buraya kadar herşey normal. Sonrasında ilacı tek başına kullanmamın mümkün olmayacağını ve raporu yenilemeyeceğini söyledi. Benden uyku eeg si istedi bu eeg sonucunda bu ilacı kesebiliriz gibisinden şeyler söyledi. 25 yıldır epilepsi hastasıyım ilk defa böyle dangalak bir doktorla karşılaştım. Benim ilacım bitti zaten mhrs de zor randevu buluyorum eeg çekimi, ikinciye mhrs randevusu derken tahmini 1,5 aylık bir zaman geçmiş olacak. Bu sürede ben ilaçsız ne yapacağım nöbetlerim tetikleyecek. Cimer ya da başka bir şikayet mercii var mı yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

Son düzenleme:
Şikayet için cimer, hastane yönetimi veya il/ilçe sağlık müdürlüklerine gidilir orası sorun değil de ben doktorun neden bu şekilde hareket ettiğini anlayamadım?

Şahsen 25 yıllık hasta olduğunu ve son nöbetinden bugüne uzun zaman geçtiğini belirttiysen ilacı komple bırakmanı isteyebilir diye düşündüm.

Sağlık bakanlığı hattı var.Yalnız basit dille şikayet edin.Gerek yoktu bu tetkitlere sağlığımı kötü etkiliyor diye.184 tü sanırım.Yalnız cephe alabilirler.Ben trsm nin yanında diş hastahanesine gidemiyorum.Bir temizlettim dişi küçük kırdılar.Diş yaptırmak için gittim randevuyu açtılar bir hafta daha bekledim randevuya gittim ben görmediğim dişi yapmam dedi 2 hafta çaba çöp oldu.

Bir hastahane aciline gidip ilaç yazdırmayı deneyebilirsiniz.Belki branş doktorunu çağırırlar yazar.

@WinstonSmith neyini anlamadın abi doktora ilacı düzenli kullandığımı ve kullanmazsam nöbetimi tetikleyeceğini söyledim. Türkçe konuştum gayet anlaşılır bir şekilde. Bu 25 yıl içinde kaç doktora çıktım onlar neden böyle bir şey istemedi o zaman. Böyle bir uygulama yok.

@NewDay size de geçmiş olsun Allah kimseye diş ağrısı çektirmesin. demek istediğim zaten mhrs de zor randevu buluyoruz bir de bu doktorlar işimizi zorlaştırıyor

Son düzenleme:
@burak67, bazı doktorlar böyle dostum, 10 senedir parol içtiğini söylüyorsun bütün tedaviyi baştan alıp sana uygun ağrı kesici hangisiyse onu vereceğine "kendisi" karar vereceğini söylüyor.

Adam haklı demiyorum, benzer tecrübeleri sadece sen yaşamadın demek istiyorum. Sen vakit kaybetmeden başka bir nöroloji doktoruna görün.

Ancak doktor gerekçesini belirttiği takdirde yaptığın şikayetin hiçbir anlamı olmaz.

@burak67, İlaç yazdırmak için randevu alamıyorum.İlacımı alamazsam kriz geçiririm.Kriz ölüme sebep olabilir gibi bir şey söyleyebilirsiniz.Doktordan hoşnut kalmadım diyebilirsiniz.

Ciddiye binse şikayet 2 personeli şahit gösterse küfretti dese uğraşırsınız.Ben bu şikayet olaylarını çözemedim.

112 arıyorum küçük çocuğu dilendiriyorlar 18 yaş altı olduğundan size bildirmem gerekiyormuş diyorum.Arkadan çocuğu taciz etmek istedi izin vermeyince aradı diyorlar.Bir garip düzen var şikayet olaylarında.Adam bıçak çekti baldırıma bir küçük batırdı diyorum kendi aralarında tartıştılar sokak mafyasını yakaladık diyor...

Üst Alt