Merhaba, kronik epilepsi hastasıyım dün sabah kullandığım ilacımın raporu bittiği için raporu yenilemek üzere nöroloji doktoruna randevu almıştım. Yeni taşındığım için ilk defa bu hastaneye çıkıyorum. Neyse sıram geldi içeri girdim, doktora topamax ilacımın bittiğini ve rapor süresinin bittiğini söyledim. İlaç raporunu yenilemesini rica ettim. Doktor bana geçmişime yönelik sorular sordu en son ne zaman nöbet geçirdin, kaç yıldır epilepsisin gibi. Buraya kadar herşey normal. Sonrasında ilacı tek başına kullanmamın mümkün olmayacağını ve raporu yenilemeyeceğini söyledi. Benden uyku eeg si istedi bu eeg sonucunda bu ilacı kesebiliriz gibisinden şeyler söyledi. 25 yıldır epilepsi hastasıyım ilk defa böyle dangalak bir doktorla karşılaştım. Benim ilacım bitti zaten mhrs de zor randevu buluyorum eeg çekimi, ikinciye mhrs randevusu derken tahmini 1,5 aylık bir zaman geçmiş olacak. Bu sürede ben ilaçsız ne yapacağım nöbetlerim tetikleyecek. Cimer ya da başka bir şikayet mercii var mı yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.
Son düzenleme: