Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorlar yatış teklif etti..?

Pickle

Aktif Üye
Konular
68
Reaksiyonlar
486
Annem izin vermiyor. İyi. Mi yapıyor

Ah be kardeşim, senin için yatış en iyisi, yılı geçkindir takip ediyordum yazdıklarını, hiç normal bir paylaşım yaptığını görmedim. Yat biraz doktorlar yakından takip etsin, iyi gelir.

Annen izin vermiyorsa sana kötülük yapıyor.

Reşit olmak hastaneye yatmak için yeterli midir

Eğer annen senin vasin ise o izin vermeden yatırmazlar diye biliyorum, yani ya vasin olmayacak ve kendi isteğin ile yatabileceksin ya da vasin izin verecek.

@Pickle, Sen en büyük hatayı kafana göre ilaçların bazılarını bırakmakla yaptın.

Bütün forum adeta sana yalvardı yapma diye ama dinlemedin sonra hata yaptığını fark ettin kendim ettim kendim buldum dedin pişman oldun ama iş işten geçti.

Bence yatış senin için en hayırlısı gibi gözüküyor en azından kafana göre iş yapamazsın ve zor hastahane ortamı aklını başına almana sebeb olur belki.

Geçmiş olsun.

@Pickle,
Öncelikle hakkında en hayırlı olan neyse,hayatında o olsun diyeyim kardeşim.
Kendimi bildim bileli psikolojik olarak hasta olan birisiyim.Bende 2005 yılına kadar,halüsünasyon,paranoya,perseküsyon sanrısı,büyüklük sanrısı,somatik sanrı,referans sanrısı ve ağır negatif belirtiler vardı ama ailem beni hiç hastaneye yatırmadı.
2005 yılında bir sinir krizi sonrası beni hastaneye götürdüler ve doktor bana kokteyl denilen bir ilaç karışımı iğne vurdu.
O iğneden sonra evde iki gün iki gece kadar uyumuşum.Uyandığımda farklı hissediyordum.İyiyim dedim aileme.Önce sigarayı bırakıcam dedim ve son bir tane içip bıraktım ama ailem 2 sene doluncaya kadar bıraktığıma kanaat getirmedi.Öyle çok bağımlıydım yani.
Hatta kendimi öyle çok iyi hissettim ki son bir kez daha ilaçlarımı bırakmayı denemeye karar verdim.Yıl 2008 civarıydı.İlaçlarımı bıraktım ama sonucu malesef umduğum gibi olmadı.Hastalık ağır şekilde nüksetti.
Sonunda 2009 yılına geldiğimizde artık ilaçsız iyileşme diye birşeyin olmadığını kesin olarak anladım.
Özetle demek istediğim şu,durumun ne kadar ağır olursa olsun,umudunu asla kaybetme.Hastaneye yatman da şart değil bence.Sen yeter ki iyileşmek iste ve ilaçlarını asla bırakma.İlaçlar hastalığını hiç olmamış gibi yok etmez ama hayatını sürdürecek kadar iyi olmana imkan tanır.
Bir an evvel iyi olmanı dilerim.Geçmiş olsun.

Üst Alt