1).En öncelikli formda EKPSS puanınızı paylaşmayın .Paylaşanların büyük çoğunluğununada itibar etmeyin . Neden mi Biri sizin puanınızı öğrenerek bunu tercih sürecinde kendi menfaatleri için kullana bilir, sizi tuza düşüre bilir . Geçen ömss de benzer durumlar yaşandı . Kısa bir örnek , Arkadaşın biri bir sertifikayla ilgili başlık açtı , Nadir bir sertifika ve O sertifikada bende de var . Ama bu başlık açıldı ya oradan , o yazıyor bende bu sertifika var puanın 85 öbürü oradan yazıyor karabük benim kimse yazmasın puanım 87 .. öbürü ordan başka yorum diğeri başka yerden uçan kaçan .. kadro sadece 5 tane 2. tercih 2. atama . Ben şahsım bu yorumlardan etkilendim ,o kadrodan atanamama pahasına 1 tanesi işaretledim puanım 80 lerdeydi . Ne oldu biliyormusunuz , o kadra 77 puanla atama oldu . 77 puanla benim aram da tam 5 bin kişi var .. o 85 aldım diyen adi terbiyesizler nerde ...
2) Hangi şehri ve Kadroyu tercih edeceğinizi sakın söylemeyin , Şehir ismi sakın ha paylaşmayın insanın aklına iş düşüyor hiç tercih etmeyeceksede o şehri tecih edip senide hakkından ediyor , Arkadaşın biri ilk atamada Karadeniz ve bir kaç doğu ilini içeren bir başlık açtı , oralarda izdiham oldu ,zannedersiniz atama puanları türkiyenin en gözde yerleri , aslında TÜRKİYENİN en zor yaşana bilir bölgeleri. ...
3) Kimse üzerine alınmasın , şu puanı bu puanı aldım diyenlere de pek inamayın bu form 90 aldım deyip ne 70 puanlar düşenleri gördü
4) siyasi yorum ve tartışmalardan kaçının .
2) Hangi şehri ve Kadroyu tercih edeceğinizi sakın söylemeyin , Şehir ismi sakın ha paylaşmayın insanın aklına iş düşüyor hiç tercih etmeyeceksede o şehri tecih edip senide hakkından ediyor , Arkadaşın biri ilk atamada Karadeniz ve bir kaç doğu ilini içeren bir başlık açtı , oralarda izdiham oldu ,zannedersiniz atama puanları türkiyenin en gözde yerleri , aslında TÜRKİYENİN en zor yaşana bilir bölgeleri. ...
3) Kimse üzerine alınmasın , şu puanı bu puanı aldım diyenlere de pek inamayın bu form 90 aldım deyip ne 70 puanlar düşenleri gördü
4) siyasi yorum ve tartışmalardan kaçının .
Son düzenleme: