Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dikkat! EKPSS tercih sürecinde gözden kaçanlar ve dikkat edilmesi gerekenler..?

Konular
49
Reaksiyonlar
0
1).En öncelikli formda EKPSS puanınızı paylaşmayın .Paylaşanların büyük çoğunluğununada itibar etmeyin . Neden mi Biri sizin puanınızı öğrenerek bunu tercih sürecinde kendi menfaatleri için kullana bilir, sizi tuza düşüre bilir . Geçen ömss de benzer durumlar yaşandı . Kısa bir örnek , Arkadaşın biri bir sertifikayla ilgili başlık açtı , Nadir bir sertifika ve O sertifikada bende de var . Ama bu başlık açıldı ya oradan , o yazıyor bende bu sertifika var puanın 85 öbürü oradan yazıyor karabük benim kimse yazmasın puanım 87 .. öbürü ordan başka yorum diğeri başka yerden uçan kaçan .. kadro sadece 5 tane 2. tercih 2. atama . Ben şahsım bu yorumlardan etkilendim ,o kadrodan atanamama pahasına 1 tanesi işaretledim puanım 80 lerdeydi . Ne oldu biliyormusunuz , o kadra 77 puanla atama oldu . 77 puanla benim aram da tam 5 bin kişi var .. o 85 aldım diyen adi terbiyesizler nerde ...

2) Hangi şehri ve Kadroyu tercih edeceğinizi sakın söylemeyin , Şehir ismi sakın ha paylaşmayın insanın aklına iş düşüyor hiç tercih etmeyeceksede o şehri tecih edip senide hakkından ediyor , Arkadaşın biri ilk atamada Karadeniz ve bir kaç doğu ilini içeren bir başlık açtı , oralarda izdiham oldu ,zannedersiniz atama puanları türkiyenin en gözde yerleri , aslında TÜRKİYENİN en zor yaşana bilir bölgeleri. ...

3) Kimse üzerine alınmasın , şu puanı bu puanı aldım diyenlere de pek inamayın bu form 90 aldım deyip ne 70 puanlar düşenleri gördü

4) siyasi yorum ve tartışmalardan kaçının .

Son düzenleme:
Hocam öncelikle selamlar.. yaşamış olduğunuz hadiseye gerçekten üzüldüm.. siz bu deneyiminizi, değerli bir bilgi haline getirip tercih yapacak adayları önceden uyardığın için teşekkür ederim.

tercihlerde en büyük yanlış yapılanlardan biride, sürekli olarak gözlemlediğim doğu illerinde bir yoğunlaşmanın hakim olması.

adayların doğu nasıl olsa tercih edilmez yaa, vs gibi algı ve yanılgı içerisine düşmeyin. en başta geliyor son 2 yıldır :)

gideceğiniz seçeceğiniz yeri iyi düşünün.. ola ki oldu atandınız.. kendinize mesleğinize saygı duyacaksınız.

afganistan olsun yine yazarım diye söylenenler var.

değerli adaylar, kimseye kulak asmayın hatta benim söylediklerime bile.. :D

gönlünüzden geldiği gibi, akıllı bir şekilde seçim yapın.. gerekirse uzmandan yardım alın.

Afganistan olsa değil Afrika olsa yazarım diyen benim...

İsteyen istediği yeri yazsın çok istediğim bir şehri nasıl olsa herkes yazar diye yazmamıştım benden düşük puan ile atanan olu.. başkasına sorsanız ne fayda kimsenin sizden iyi bildiği yok unutmayın mantıkloı düşünüp yazın, yazacağını şehirde engelli rahat yaşar mı? Ev kiraları ortalama nedir? ulaşım durumu nasıl.. Sürekli hastalığınız var ise o konuda uzmanların olduğu hastane var mı? bunlara bakın.. atanıp da ortada kalmak ve durduk yere sorun yaşamak da var... yoksa sitediğiniz yeri yazın yasak yok..

arkadaşlar açıköğretimden mezun olacağım .haziranın son haftası diplomayı alırsın dediler tercihler ne zaman olur diplomam yetişir mi?

ya arkadaşlar 160 kredisi olan sınavdan 93 almis Acik ögretim sinavi bu ayın sonunda 30 alsa bile mezun olmasi mumkun degil.Diger sinav ise agustosta..Bu adam simdi ilkinde tercih yapabilirmi yoksa mezun olmayi beklemek zorundami ....yardim bi zahmet?**

Mühendisler öğretmen kadrosu tercihi yapabilir mi ?

diploması eline geçmeden tercih yapmasın arkadaşım yoksa diplomasını götüremezse atandığında yerleşemez ve bir daha da tercih yapamaz aldığı puan heba olur...

* diploma olmadan atama olmaz, diploma *şart*.

* mühendis mühendistir, öğretmen kadrosuna başvuru yapamaz. öğretmenin mühendisliğe başvuru yapamayacağı gibi.

bu önemli bir başlık ve tecrübe . bakıyorum da hergün birileri yine puan ve sertifika vb konularda başlık açıyor .

Kardeşim mühendissen git işini yap öğretmenlik kadrosuna neden göz diktin zaten yeterince atanamayan öğretmen var

Tercih yapacaklar bu başlığı İnceleyin

http://www.engelliler.biz/forum/ozurlu-memur-secme-sinavi-omss-29-nisan-2012/96279-omss-ile-atananlarin-cogu-atandiklari-yere-gidebilecek-mi.html bu başlığıda inceleyin

[FONT=sans-serif]Arkadalar Öncelikle bu başlığı asıl açmamın nedeni atama ve sonrası ile ilgili yeni atanacak arkadaşların bir fikir edinmesi . Arkadaşlar bu başlıktan genel bir fikir edinin , bu başlık kimseyi belirli etkenlerle , yönlendirmesin Ben kalender şah olarak yorumlarımda ve metinlerimde şahsi veya menfi çıkar gözetmem siyasi bir yorum yapmam . Bana bir ALLAH RAZIM OLSUN DESENİZ , iki kelam dua etseniz yeter . ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ , SEVDİĞİNİ VERSİN Kalender Şah DESENİZ dünyalar bedel .[/FONT]

Üst Alt