BENDE BURSA ŞEVKET YILMAZ HASTANESİNDE Kİ RAPOR MAZCERASINI ANLATAYIM 
Konu : 1999 yılında aldığım süreklidir raporumun  vergi indiriminden yafdalanıp erken emeklili başaltmak
işyerine  dilekçe ile başvurdum onlarda bursa devlete sevk ettiler orda 2001  yılında kimlik kartı için baş vurdum ozaman doktor zorluk çıkardı  bişeyin yok dedi bende rüşvet isteme tekniği  diye girmedim heyete onu  tekrar girmem gerektiğini söylediler 2009 yıl eski evraklar istediler il  sağlık müdürlüğü ile halletim ama şevket yılamza sevk almak zorunda  akldım deftarlıkdan
hastaneye gittim sağlık durumum timör  amelyatı 1991-1994 ağır amelyatlar sağ kulak tamemen işitme kaybı sol  güzde sinirlerin yıpranması ve çok ağrı ların olması amelyat da göz yaşı  torbasının alınması ile oluşan sürekli  su gelmesi hem gözden hemn  burundan ,boyun ve bel fıtık mevcut nöbet durumum var epilepsi 
hastaye gittiğimde danışacağım kimse yoktu cahil dönemler beyin cerahiye gittim kbb.nöroloji.göz.plastik cerahi
KBB  gittim bir de heyet rapor kağıt sarı yani uzakdan belli oluyor bir  strese girdi doktor görmeliydiniz amelyatlarla ilgili raporları inceledi  konturol etti bende dedim raporumla vergi indrimi için tekrar rapor  istediler doktorun şekli değişti birden bağırmaya başladı %40 vermem  sana kim verirse versin istemedim ki bişe sanki istemişim gibi bağırmaya  başladı çocuk gibi görmeliydiniz bende şaşırdım sekreter kıza baktım  şakamı diye bende dedim neyse o sağ kulakda iştime kaybı var dedim olsun  vermem diyor du 

gülsem mi kızasam mı emar istedi bende kulakda var  dedim odyo testi istedim olsun dedi bişe değişmez aynen böyle  tekiklerden sonra %6 verdi % 51 vermesi gerekirken çünkü hesaplattım  sadece kbb den 51 geliyor hakkımı helala etmem ki böyle
Plastik  cerahi : elimde heyet raporu içeri girdim anlattım vergi indiriminden  faydalanmak için rapor heyeti istiyorlar dedim birden bağırdı kızdı 

ayağı kolu kesilen bile alamıyor senin bişeyin yok diye kızmaya   bağırmaya başladı ben dalsaydım doktora acaba ne olurdu siz düşünün  amelyatlı yüzüme 6 cm ameyat izi dedi birşey vermedi normalde doku kaybı  var yüzümün yarısnı his etmiyrum doğal olarak burundan gelen suları  bile his etmiyorum normalde %15 olması gerekiyor en az 
Beyin  cerahi : bu daha komik girdim içeri durumu anlattım sekreter kıza diyor  yandaki bilmem abi baksın ben bilmiyorum bunu uzman söylüyor kızda  sistem sana gönderdi sen bakman lazım dedi son  çektiğim filimleri  gösterdim bel boyun fıtıklar belli sekrete kıza diyor ben ne yazacağım  şimdi ciddi ciddi bu uzman beyin cerahisi bende daha önce fizik deki  doktorun ilaç kulan geçmezse amelyat demişti dedim benm söylediğimi  yazdı amelyat olması uygundur 

geçtik öyle 
Nöroloji 

nörolojide acil bölüme bakan doktora yönlendirdiler gittim oda kapısının  önü 10 yakın acil hasta kapının önünü işgal etmiş sekreter kız elimdeki  kağıdı gördü anladı çağırdı çeri hemen bende durumum hakkında nöbetleri  anlattım allaha yemin ederim ki doktor yüzüme bile bakmadı kağıdı  okuyor  sonra yürü dedi yürüdüm tamam dedi sağlam yazdı 

heyetden  sonra bursa devlet hastanesine gittim muanede nöbet geçirdiğimi ve heyet  raporu ile ilaç verdiler iki tane durum böyle 
Göz : göze gittim  durmumum hakında bilgi verdim doktora muane etti oda görme alanı testi  istedi ilk defa yapıyorum ilk seferinde yok olmaz beğenmedi ikinciye  gönderdi aynı geldi yine olmaz dedi beni suçladı sinirlerime zor hakim  oldum dedim ilk defa yapıyorum testi neyse o yok dedi olmaz üçüncü kez  gönderdi testi  yapan bayana dedim  iyi gelmesi için neyapmama lazım  doktor beni yalancılıkla suçluyor oda söyledi bende iyi gelmesi için  botuna bastım sonra verdim ha böyle şte diyor doktor gülermisin  ağlarmısın bu doktorlar uzman ve günde 1000 lerce insan muane  ediyorlar  neyse dedi dışarda bekle bende içerisini göreceğim şekilde oturdum  karşısında telefonu aldı bir yere açtı konuştu sonra %15 yazdı yabi %21  oluyordu toplam sandi sadaka istiyoruz doktorlardan bu duruma düşürenler  utansın helal etmiyorum 
SONUÇ : itiraza devam ama muane etmeden  heyet raporu veren hastane deki durum şöyle BURSA DEVLET VE ŞEVKET  YILMAZ HASTENSİ bol keseden rapor verdikleri için başhekimler görevden  alındılar ama şevket yılmazdaki geri geldi mahkeme kararı ile oda  yangından sonra 6 kişi ölmüştü allah rahmet etsin  gitmek zorunda kaldı  bol keseden rapor verdikleri için bizler mağdur olduk müfetişler  raporları inceleyip soruşturma başlatmış doktorların bu vurdum  duymazlığın nedeni bu