Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Değişmez şekilde işitme kaybıma rağmen 3 yıl süreli rapor verildi! EKPSS..?

Rosita

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba.Lütfen soruma bilginiz varsa cevap verirseniz sevinirim.Benim yüzde
35 sürekli işitme engelli olduğuma dair raporum vardı.Yeniden heyete başvurdum yüzde 40 çıktı.İyi güzel ama raporum SÜRELİ(3 YIL) ve durumumun düzelme ihtimali yok ben bu durumda ne yapmalıyım ekpssye girebilirmiyim memur olabilirmiyim ya sonradan rapor oranım düşerse?Bu durum beni rahatsız etti nereye baçvurmalıyım teşekkür ederim

Benim arkadasim psikolojik rapordan sureli rapor aldi simdi memur sikinti olmasi suresi dolmadan atanda gerisi onemli deil

öncelikle merhabalar ;

can sıkılacak bir durum yok..
bu durumda haklı olduğunuzu ve rahatsızlığınızı tam olarak kestiriyorsanız. il sağlık kuruluna müracaat ederek raporunuza itiraz ediniz.
sizi 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde farklı bir hastaneye yönlendireceklerdir.

ayrıca raporunuzun, veyahut ne tip işitme kaybı olduğunu belirtirseniz size yardımcı olabilirim.
benimde sol kulağımda iç sensorial işitme kaybım var ve aldığım oran %25'ti. ( tek kulak için )

mesajınızı bekliyorum :)

Merhaba ,

işitme engellilerde en yüksek oran % 52 dir.oda koklear implant kullananlar için oluyor.
tek veya çift kulak işitme cihazı kullananlarda benim gördüğüm ve bildiğim süreli ve en yüksek % 40 yada 45 oranında
süreli raporlu olduğunuzu bence ösym ile görüşüp paylaşmanızda fayda var.
kulaktan dolma bilgilerle sınava girerseniz atamanız çıkarsa yapmayabilirler.

atamamı nedne yapmasınlar yahu? benım emrak ettıgım sonradan 3 yıl sonra yıne zorunlu hızmet cıkarırlarmı muhabbeti

Romulus siz benim sordugumu anlamamışssınız ösyme falan değil iş zaten konustum hocam meslegınıze etkısı yoksa sorun yok dedıler onu sormadım? ekpss mı kpss mı ıyı tercıh olur dedim benim için

Mocro birde ıtıraz demıssın ya ben biraz arastırdım o hastanede r<por alanların raporuna baktım caktırmadan sordum falan :) yürüme engelliye bile süreli rapor vermısler sonra gittim konustum artık yönetmeliğin böyle oldugunu ve ıkıncıye geldıgınızde süreksiz olabileceğini söylediler ne kadar sacma..

Süreli rapor ve öğretmenlik

Arkadaşlarım bu konuyu dolaylıda olsa bır kac yere yazdım ama net cevap alamadım.Aranızda süreli raporla öğretmen olan arkadaşlarımız var mı? Ekpss sınavına girebildilermı süresi dolduktan sonra ne oldu?Zorunlu hızmete girdilermi?Ben suanda normal kpssye hazırlanan süreli raporu olan(3yıl) öğretmen adayıyım ve durumumda iyileşme olmamasına rağmen(işitme) Süreli verildi ve bir çok kişiye son zamanlarda öyle raporlar verildiğini gördüm.Beni aydınlatır ve net bilgi verirseniz cok sevinirim lütfen tamamen konuya hakim olanlar yazsın kafa karıstırmayalım teşekkür ederim

Süreli rapor ve ekpss

Merhaba arkadaşlar lütfen bilen arkadaşlarımız yazsın ki kafa karışmasın.

Ben süreli raporu olan bir öğretmen adayıyım. Bu yıl EKPSS YE girmeyi düşünüyorum.Raporum süreli ama ıyıleşme durumum yok (işitme).Amja cetveller düştüğü için oranım yüzde 40 tam. Bu durum beni çok üzdü sosyal hayatımıda etkiliyor.
Eğer ekpssye girip o rapor ile atanırsam rapor sürem dolunca olaki oranım düşerse mesleki hayatım ne olacka işten mi çıkacagım?
Bu durumla yaşamaktan bıktım usandım artık.Lütfen arkadaşlar net bilgisi olan yönetmelikte su bu var diyecceğeniz yada benim gibi olan arkadaşlar varsa yazsın.Teşekkür ederim

Üst Alt