Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çabuk sinirleniyorum, ne yapmam gerekiyor?

Umut0318

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
5
Evet, başlıkta yazdığım gibi en ufak ve olmadıktan şeye sinirleniyorum. Hayatın benim için sürekli ters gittiğine ve beni sinirlendirmek üzere kurulduğunu bile düşünüyor ve hayata bile sinirleniyorum. Bu sinir hem çevreme hem de kendime zarar vermeme sebep oluyor. Kendime verdiğim zararlar hem fiziksel, hem de ruhsal boyutta maalesef.

Düzgün yorum atarsanız sevinirim

Bence biraz olaylara hayata bakış açınızı değiştirin. Herşeyi yönwtmwyi düzeltmeyi bırakın. Her olumsuz birsey yaşadığınızda onun da sizin için daha hayırlı olacağı bir sebep olacağı için durumun böyle olduğunu düşünün. Bardağa ne taraftan bakarsanız onu görürsünüz. Siz boş tarafına bakmayın .
Bununla ilgili birçok kitap ve sayfa var. Pozitif düşünce ile ilgili. 🙂

Diyafram nefesi yardımcı olabiliyor.Öğrenirken yavaş ve zamana yayarak alışkanlık haline getirilmesi gerekiyor.Yoksa kalbin yer değiştirip kişiyi öldürme olasılığı var.Problemin yönetimini güçlendiriyor problemi ortadan kaldırmıyor.

her gün gergin bir şekilde çatacak yer arıyorum iş stresi iş yerinde ayrımcılık kayırma huzursuzum her gün ne yaparsam bu geçer pc oyunu sarmıyor seyretmiyorum vaktimi nasıl harcayabilirim?

@Operadaki Hayalet,
Atipik pisikoz benim

seratonin düzenleyici rhodiola ile çözdüm bu sorunu. psikolog a bir randevu almakta fayda vardır

Ben çok sinirleniyorum işin kötüsü o an bi korku sarıyor(karşı taraftan korku değil) bir şey yapamıyorum içimde patlıyor

Bu durum ne gibi durumda çıktığı çok önemli. Sadece şu ipucunu ele alırsam istediğin şeylerin olmaması elde edemediginin dışa vurun halidir. Bu durumda hayatın seni sinir etmek üzerine kurulu olduğunu zannettiriyor. Bu durum bende de vardı. Çözümüm kendinle vakit geçir kendine hep olumlama yapmanı tavsiye ederim. Herseyin bir sebebi vardır. Eğer olmuyorsa bırak demekki olmaması gerekiyor bu duruma sinirlenmeni gerektirecek bi durum yok ki. Zihnini pozitif şeylerle mesgul et. Amaaann de geç sinirlenirsen en büyük zararı kendi ve sonra çevrene verirsin bi bakarsın yalnız kalmışsın. Hiç böyle şeylere gerek yok sakin kal hayatı yaşa

Ben de senin gibi bu konuda muzdarip oldum. Her şeye aşırı tepki veriyorum. Kolayca sinirlenebiliyorum. Bu aslında fazla takıntının eseri. Umarım erkenden tedavi olabilirsiniz. Ben de kapanmaz yaralara vesile oldu.

Beyler 100 metre yol gittim.Dükkanda 5 tane gerizekalı dört dönüyor.Aldım alacağımı diyor sonra bir bakıyorsun ikinci kere kendini gösteriyor.Takip ediyorum diye.Duvarın arkasından elini atan vesaire.Çıkıyorsun malın teki tükürüyor mu asit mi atıyor belli değil.Esnaflardan 3 dükkanda garip hareketler.Pencere kalıbına kafasını geçirmiş.Oto yıkamadan toz fışkırıyor.Çocuklar elinde şişe yolu kapatıyor.İki tane türbanlısı sıcak su mu atıyor asit mi atıyor belli değil.Bir diğeri sözde para alacak.İnsan kalmadı memlekette.Polis bile dövemiyor veli nimet ya bunlar.Napıyım şimdi polis eşliğinde darp raporu mu alıyım amk.Ağzına sıçtıklarımı şikayet etmezsen asılsız ihbar oluyor.

Sürekli öfke sanılanın aksine depresyon belirtisidir. Depresyon denilince üzüntü karamsarlık hayattan zevk almama sanılır ancak bazı insanlarda öfke ile kendini gösterir ve genelde bu kişilere antidepresan reçete edilir.

@osmangazi,

Karamsarlık çok yokta diğerleri tanımıza uyuyor gibi. İlaçlar hiç işe yaramıyor bu konuda hâlâ agresif ve saldırganlık var.

Dolu tarafı çıplak gözle görülemeyecek kadar uzak

@Umut0318,

Dayı herkeste var o bizim bölüm fetöcü atatürk düşmanı dolu hergün onların çenesini çekıyom ama napcan iş bırakılmaz 3 paralık insanlar yuzunden

Üst Alt