Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Burç yorumları. ☺️

He ya haftamiz nasil geçecek 😂ona göre yaşayalım 👍

İyi şeyler olmayacaksa uyurum ben😂

@Dilhun Bacişim, eniştemiz hayırlı olsun. Sana özel Boğa burcu erkeği yorumu, "taktikler padişahı" olarak özellikle yazdım. Dediklerime çok dikkat et. 😁😉 Allah mesut etsin, huzurlarınızda eniştemiz. 😁🙈
BOĞA ERKEĞİ
Zodyak'ın Tartışmasız En Rahat Adamı
Zodyak'ın tartışmasız en rahat adamı.
Onun için rahatlık vazgeçilmez bir şeydir. Herkes gezerken o evde oturup atıştırmalık yemeyi, sevdiği şeylerle vakit geçirmeyi tercih eder. Aceleyi sevmez, kolay kolay telaşlanmaz ve kendi düzeninin bozulmasından hoşlanmaz.
Sabırlı görünür ama inadı ve öfkesi büyüktür.
Bu erkek son derece sabırlı görünse de aslında oldukça inatçı ve öfkelidir. Kolay kolay sinirlenmez ama damarına basarsan, adı üstünde, Boğa gibi boynuz atabilir. 😃😉
Güvenilirliği ve sadakati dillere destandır.
Bir insana "dostum" dediyse kolay kolay yarı yolda bırakmaz. Ancak ihanet ve nankörlük gördüğünde, seni hayatından sessizce çıkarabilir. Çünkü affetmekten çok unutmayı tercih eder.
Gösterişten çok huzuru sever.
İyi yemek, rahat bir koltuk ve sevdiği insanlar onun mutluluğu için çoğu zaman yeterlidir. Sen sofrayı toplasan da o oturup yemeye devam edebilir.
Kumar tutkusu bazen onu zorda bırakabilir.
Bu erkeğin en kötü huylarından biri, borçtan pek korkmamasıdır. "Bir şekilde öderim." diyerek yüklü miktarda borca girebilir.
Rahatlığı ve sakinliği ile dikkat çeker.
Gezmeye karar verdiği zaman da tam gezer, tam eğlenir. Dostları arasında oldukça şakacı ve esprilidir.
Dostları arasında çok şakacı ve esprilidir.
"Emrah, ben her türlü zorluğa varım, bu rahat ve sakin adam benim olmalı!" çığlıkları kulağıma geliyor. 😃😉
Cinselliğe de çok düşkündür.
Partnerinin de bu konuda kendisiyle aynı şekilde olmasını ister. Romantizmi sever ama bunu gösterişten uzak, samimi ve içten yaşar.
İnadı ve öfkesi çok kötü.
İradesi güçlüdür, karar verdi mi kolay kolay vazgeçmez. İnkâr etmez, diretir! Öfkelendi mi, duvar bile yıkar. "İdare ederim" diyorsan buyur: Zodyak'ın rahatlık abidesi senin. 😃😉🐂
BOĞA ERKEĞİNİN ALTIN KURALLARI
🔒 Onun huzurunu bozma. Düzeni bozulursa sinirleri zıplar.
🤝 Sadakatine sadık kal, güvenini asla sarsma. İhaneti affetmez.
💬 Boş konuşma, gereksiz drama yapma. Sakin ve net insanları sever.
🍽️ İyi yemek, güzel bir ortam ve rahatlık onun kalbini kazanır.
🛋️ Onun alanına, rahatına ve tembelliğine (evet, bazen tembellik yapar 😃) saygı duy.
🐂 İnadına karşı inat yapma, kazanan sen olamazsın.
❤️ Tensel yakınlık ve romantizm onun için çok önemlidir. Bunu ihmal etme.
💰 Borç alışkanlığını kontrol etmek sana kalabilir. Ama sen de finansal olarak güçlü ol ki sırtında yük hissetme.
BOĞA ERKEĞİNİN ÖZELLİKLERİ
👑 Rahatına düşkün
🛡️ Sabırlı
🐂 İnatçı
🔥 Öfkeli
🔐 Sadık
🏠 Evcil
🎲 Kumar tutkusu olabilir
🍔 Lezzete düşkün
❤️ Cinselliğe düşkün
Onun kalbini kazanmak zordur ama kazandığında, ömür boyu senindir. 🐂❤️😃🙈

Teşekkür ederiz Emrahcım hem yorum hem de güzel dileklerin için 🤗🥰 @EMRAHBV

@Dilhun, Rica ederim bacişim, özel taktikler var orada, aman dikkat et. 😁☺️😉

Balık erkeğiyim en anlaşabileceğim burç yorum yaparsanız sevinirim....Koç erkekleri ile anlaşamıyorum ayrıca Boğa kadınlarını seviyorum Akrep kadınları hoşuma gidiyor siz ne düşünüyorsunuz Yengeç kadınları ile anlaşmak güzel ama partnerlerden birinin ayağının yere sağlam basmalı diye düşünüyorum bakalım merak ettim yorumlarınızı :D

@EMRAHBV, yazdım yazdım :D

@AlternanSS, Senin Balık erkeği yorumun yukarıda, Koç erkeklerinin agresif halleri sana pek tutmaz. Yıldızın barışmadı ise uzak dur. :D Boğa kadınları sana uyar. Zodyak'ın en tatlı kızıdır o. Yalnız Boğa kadınlarının dostlarına asla laf etmeyeceksin ve dengesini bozmayacaksın. :D Akrep kadınları erkekleri küçük parmağında oynatır, tamamen yönetimi ona verip o ne diyorsa yapman ve aşırı bunaltmasına dayanman lazım. Aldığın nefesi bile kontrol eder. Buna uyarım dersen Akrep olur. :D Yengeç kızı harikadır ve sana da çok uyar. Bence sen önce Yengeç'i dene, maşAllah bütün Zodyak'ı dolaşmışsın, harem mi kuruyorsun? :D :D

depositphotos_128006120-stock-photo-sorcerer-hands-over-a-transparent.jpg

is Loading..... :D

@EMRAHBV, yokya :D yengeç gerçekten süper anlaşıyorum falan ama gel gelelim iki duygusal oldun mu hayat çekilmez hal alıyor kontrolü güvendiğim insana bırakmayı severim Akrep kadınından da korkuyorum açıkçası neden bilmem....Boğa kadını uyumlu gibi...

Üst Alt