Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Burç yorumları. ☺️

@Dilhun, Rica ederim bacişim, özel taktikler var orada, aman dikkat et. 😁☺️😉

Balık erkeğiyim en anlaşabileceğim burç yorum yaparsanız sevinirim....Koç erkekleri ile anlaşamıyorum ayrıca Boğa kadınlarını seviyorum Akrep kadınları hoşuma gidiyor siz ne düşünüyorsunuz Yengeç kadınları ile anlaşmak güzel ama partnerlerden birinin ayağının yere sağlam basmalı diye düşünüyorum bakalım merak ettim yorumlarınızı :D

@EMRAHBV, yazdım yazdım :D

@AlternanSS, Senin Balık erkeği yorumun yukarıda, Koç erkeklerinin agresif halleri sana pek tutmaz. Yıldızın barışmadı ise uzak dur. :D Boğa kadınları sana uyar. Zodyak'ın en tatlı kızıdır o. Yalnız Boğa kadınlarının dostlarına asla laf etmeyeceksin ve dengesini bozmayacaksın. :D Akrep kadınları erkekleri küçük parmağında oynatır, tamamen yönetimi ona verip o ne diyorsa yapman ve aşırı bunaltmasına dayanman lazım. Aldığın nefesi bile kontrol eder. Buna uyarım dersen Akrep olur. :D Yengeç kızı harikadır ve sana da çok uyar. Bence sen önce Yengeç'i dene, maşAllah bütün Zodyak'ı dolaşmışsın, harem mi kuruyorsun? :D :D

depositphotos_128006120-stock-photo-sorcerer-hands-over-a-transparent.jpg

is Loading..... :D

@EMRAHBV, yokya :D yengeç gerçekten süper anlaşıyorum falan ama gel gelelim iki duygusal oldun mu hayat çekilmez hal alıyor kontrolü güvendiğim insana bırakmayı severim Akrep kadınından da korkuyorum açıkçası neden bilmem....Boğa kadını uyumlu gibi...

@AlternanSS, Karamela sepeti diyorsun da Akrep kadını dakika başı kontrol edecek. Biz Balık'lar özgürlük adamı, sen vazgeç bu sevdadan. :D

Üst Alt