@alitzelll🌈, Zodyak'ın tartışmasız en çekici bayanı, onu gördüğün anda o soğu yüzünde dayanılmaz, mıknatıs gibi bir çekiciliğin olduğunu görürsün. Sakın unutma, onu soğuk yüzü seni tanımadığı içindir. İç dünyasına girdiğinde; neşeli, eğlenceli, hoşsohbet bir kadın olduğunu görürsün. Adalet duygusu ve diplomasisi çok yüksek bir kadındır, yalnızlığı asla sevmez. Etrafında mutlaka birilerinin olmasını ister. Klasik hava grubunun zeki ve enerji dolu karışımı Terazi'de de kendini çok belirgin şekilde belli eder. Kararsızlığı ve öfke nöbetlerinde tanınmaz hâle gelir, o büyüleyici kadının yerinde, erkeksi vari bir cesaretle seninle konuşan birini görürsün, ama öfkesinden uzak dur. İş aşka gelince, bu kadının birini beğenmesi ve âşık olması çok zordur. " Emrah, büyüleyici melek benim olsun çığlıkları kulağıma geliyor."

Dostum, bu büyüleyici melek, hiç kıskanç değil, çok rahat, onun senin olmasını istiyorsan, hiç kıskanç olmaman ve çok rahat olman gerekiyor. Ayrıca sakın unutma; bu kadın çok zeki ve kültürlü, karşısındaki erkeğinde aynı şekilde olmasını ister. Eğer ben bunları yaparım diyorsan, buyur, büyüleyici melek senin.