Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Burç yorumları. ☺️

EMRAHBV

Aktif Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
159
Arkadaşlar merhaba, foruma ara vermeden önce burç yorumlarını/karakter yapmıştım. Sanırım silinmiş, şimdi tekrar yapmak istiyorum. Burcunuzu ve cinsiyetinizi yazın, yorumunuz benden, başlasın. 😃😉☺️🖊

@alitzelll🌈, Zodyak'ın tartışmasız en çekici bayanı, onu gördüğün anda o soğu yüzünde dayanılmaz, mıknatıs gibi bir çekiciliğin olduğunu görürsün. Sakın unutma, onu soğuk yüzü seni tanımadığı içindir. İç dünyasına girdiğinde; neşeli, eğlenceli, hoşsohbet bir kadın olduğunu görürsün. Adalet duygusu ve diplomasisi çok yüksek bir kadındır, yalnızlığı asla sevmez. Etrafında mutlaka birilerinin olmasını ister. Klasik hava grubunun zeki ve enerji dolu karışımı Terazi'de de kendini çok belirgin şekilde belli eder. Kararsızlığı ve öfke nöbetlerinde tanınmaz hâle gelir, o büyüleyici kadının yerinde, erkeksi vari bir cesaretle seninle konuşan birini görürsün, ama öfkesinden uzak dur. İş aşka gelince, bu kadının birini beğenmesi ve âşık olması çok zordur. " Emrah, büyüleyici melek benim olsun çığlıkları kulağıma geliyor." 😃🙈 Dostum, bu büyüleyici melek, hiç kıskanç değil, çok rahat, onun senin olmasını istiyorsan, hiç kıskanç olmaman ve çok rahat olman gerekiyor. Ayrıca sakın unutma; bu kadın çok zeki ve kültürlü, karşısındaki erkeğinde aynı şekilde olmasını ister. Eğer ben bunları yaparım diyorsan, buyur, büyüleyici melek senin. 😃😉

@alitzelll🌈, O kadar tutmama "kadı kızında" da olur. Teşekkürler. 🥰

@OğuzHan112, Zodyak'ın tartışmasız en soğukkanlı adamı; alabildiğine cesur, soğukkanlı ve korkusuz, tehlikeden de Allah'tan başka hiçbir şeyden de korkmaz. Bu erkek son derece yarışmacı, kafayı koyduğu alanda başarılı, inatçı, öfkeli ve saldırgan karakterde birisidir. Bedeni olarak ağır işleri sevmez ve genel olarak masabaşı ve zekâya dayalı işleri sever. Son derece cömert ve yıldızının barıştığı insanla ölümüne dost bir adamdır. Her şeyde lider olmak ister; Ateş grubuna özgü kavgacı ruh Koç burcunda da belirgin şekilde kendisini gösterir. Şaka yapılmasını pek sevmez, gayet ciddi bir adamdır. Ciddiyeti ve samimiyeti bir arada götürür, kafa yapısına uymayan kişilerden uzak durur. Anında meydan okuması ve şiddete yönelmesi bu adamın vazgeçilmez huyudur. Çok zor sakinleşir. "Emrah, bu güçlü adam benim olsun çığlıkları kulağıma geliyor." Dostum, bu adama tamamen ayak uydurman, o ne derse yapman ve ağır ev işlerinde yardım istememen lazım. Ben tamamen o ne derse yaparım diyorsan, buyur, bu gücüyle dağları devirecek adam senin, ama çok dikkat et! Öfkesine gelirsen, seni doğduğuna pişman edebilir. 😃🙈

Son düzenleme:
Benim tam burcum belli olmadığı icin o kadar tutmamasi normal😂 gerçekte terazi sanırım kimlikte oğlak 🤣

Salsırgan, öfkeli,zor sakinleşi,masa başı iş dışında olanlar aşağı yukarı tutmuş🤪
Teşekkür ederim Emrah

@EMRAHBV,

@alitzelll🌈, Adımın Emrah Bahadır olduğu kadar eminim, inan, Oğlak kadını böyle olmaz çünkü o askeri amiralimiz. 😃😃😃🙈

Evet tez sinirleniyorum ama 5-10 dakika sonra geçiyor.. saldırgan biraz yumuşatılırsa olabilir.. saldırgan olunca biraz farklı anlaşılabilir hani🤣

Genel ağlamanın anlamda tutuyor teşekkürler

@EMRAHBV,

Genel anlamda tutuyor eyvallah teşekkürler

Üst Alt