Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

Uzunca, imla kullanılmamış olan bir yazı geldi. İşin gücün yok muydu, bunu bana yazıp yolladın. :D

Bayram sabahı bulaşık yıkamak, temizlik yetişmeyince sabaha kaldı. Erkek başına iyi koşturuyorsun Emrah. 😃😉👏

Arkadaşımın, "Ramazan Bayramın mübarek olsun." diye yazması, bayram Kurban Bayramı deyince, o da güldü. 😃😃😃

Yeğenimin eşinin plastik tabureyi oturarak kırması. 😃😃😃

Kuzenimin eşi anneme,
-Abi çok bilgili hala, çok zeki birisi.
Annem,
-Babasınında benim de sülaleme yetermiş. 😃
Kuzenim, eşine,
-Abim sülalemizin incisi, hepimize yeter, çok okur ve araştırır.
😃😃😃
Diğer kuzenime,
-Ya Mustafa, beni kızdırıyor; laf edince de "Senin sülalene yeterim." diyor.
-Doğruyu söylüyor hala, hiçbirimiz ne onun bilgisine, ne de onun zekâsına erişebiliriz. Ben sosyal medyada kimseyi o kadar takip etmem, Emrah hariç. 😃☺️🙈
-Bundaki zekâ kimsede yok abla, bu nazara geldi ve kulakları sakatlandı. Yoksa düşünmek istemezdim, dedi yengem.
Anneciğim; mütevazılığımı zorla bozduruyorsun ama sülalen de benden taraf çıkıyor. Benimle uğraşma, ben senin istediğin gibi çok ciddi olamam, çekilmez bu hayat o zaman, böyle gayet iyiyim. 😃😃😃😉🙈🤲

En yakın arkadaşım bayram ziyaretine geldi. Oğlumla beraber diyette olduğuma aldırmadan, cips yiyorlar. Şapırdata şapırdata, gıcık vererek yiyorlar. Ben de mahzun mahzun bakıyorum. 😃😃😃🙈

Üst Alt