Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bugün seni gülümsetti 😊🙂😀😃😂

Çayı çay makinesiyle yapıyorum; tabağı hazırladım, çay alacağım, meğerse suyu ısıtmamışım. :D Suyu bekliyorum. :D

O zamanki ismiyle "Vodafone Park" stadında, "Zeliha seni çok seviyorum." diye bağırmam, videoya almıştım ve güvenlik amirine videoyu çektirmiştim. 😁🙈 Stat sesimle inlemiş ve Zeliha çok mutlu olmuştu. Ne yazık ki bitkisel hayata girince, peri masalı çabuk bitmişti, bugün öyle aklıma geldi. Bir daha sevgilim olursa, "Bu sefer Tüpraş stadından bağıracağım, demektir. 😁🙈🦅🤍🖤⚽️ Beşiktaşım. ❤️

Dün Formula-1 takviminde Grand Prix'i vardı. Canım kankam, Formula-1'in Murray Walker'a göre de tarihin en iyi 5 yarışından biri kabul edilen 1992 Monaco Grand Prix'inin telsiz konuşmalarını ele geçirerek, bana attı. Gülmekten gözlerimden yaş geldi. Ulan Senna! Sanki Sao Paolo'da ailenle kahvaltı edecekmiş gibi bu bu ne rahatlık. 😁😁😁🙈 Adamı öldürsen daha iyiydi, yarış bitiminde Mansell yere yuvarlandı, artık nasıl mücadele ettiyse.
🏁 Monaco Grand Prix 1992
🎙️ Williams: “Devam et Nigel, baskıyı sürdür.”
🎙️ Nigel Mansell: “Yaklaşıyorum ama geçemiyorum!”
🎙️ Williams: “Aracın çok daha hızlı, zorlamaya devam et.”
🎙️ Nigel Mansell: “Biliyorum! Ama her çizgiyi kapatıyor!”
🎙️ Williams: “Üç tur kaldı Nigel, devam et.”
🎙️ Nigel Mansell: “Geçemiyorum! Lanet olası her çizgiyi kapatıyor!”
🎙️ Williams: “Sonuna kadar zorla.”
🎙️ Nigel Mansell: “Deniyorum… ama açık bırakmıyor.”
🎙️ McLaren: “Dayan Ayrton, bir tur kaldı.”
🎙️ Ayrton Senna: “Ne yaptığımı biliyorum.”
🎙️ Nigel Mansell: “İnanılmaz… gerçekten inanılmaz.”
🏁 Finiş: Daha hızlı araç Mansell’deydi. Ama Monaco, Senna’nın ellerindeydi.😍😊💪👏🏎🏆🏁

@OğuzHan112, Abi biraz daha gülelim. :D Beşiktaş-Barcelona maçıydı. 2 komşunun oğlu 1 ben izliyoruz. Ahmet Dursun golü attı, camı açtım; mermerin üstüne oturdum: "Goooooool" diye bağırıyorum. Komşu Cemal abi maçtan sonra diyor. "Ulan Emrah, ağzını burnunu kıracaktım, manyak mısın öyle bağırıyorsun. Yangın var, zannettik." dedi. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ya arkadaş sen o yaklaşık 5 kiloluk bowling topunu nasıl kendi bandını aşıp benimkine zıplatabildin :)

Gene aklıma gelen maç anım gülümsetti. Chelsea-Beşiktaş maçı Sergen'in efsane oyunuyla Londra temsilcisini Londra'da devirdik. :) Maçtan sonra takla atarak caddeye iniyorum; arabalar bakıp gülüyor. :D Bakkal Turhan abinin dükkânına geldim. Abisi Barış abimi görünce lop diye üstüne atladım. :D Adam neye uğradığını anlamadı. :D

Üst Alt