Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Branş sıralaması açıklanmış arkadaşlar

fraq

Düşünme sen bunları yüzde 100 atandın sen.Önlisans mezunusun sanırım ilk atanalarda tercih mi yapmadın bu ğuanla atanman lazımdı

Arkdaslar Ortaogretım branş sıralaması 922 sizce hizmetli olarak atanır miyim cevap yazarmısınız

bende sınava gırdım ama sayfamda göremıyorum neden acaba bakamıyormuyum sebebını anlamadım.

bu branş sıralaması bende neden yok yardımcı olabılırmısınız...

Suqer

Kardeşim yok lise mezunuyum memurluk tercihi yapsam atanirmiyim aceba yok tercih yaptım ama olmadi

Arkadaşlar makine ressamligindan alım olacak mı biliyormusunuz

fraq inan lise hakkında hiç bilgim yok kardeşim yanlış yönlendirmeyim seni

@sarasota

Abi slm iyisin inşallah;[FONT=arial]77,91508[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]İMAM HATİP / DALI YOK[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]102[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız var
Birde; [/FONT]
[FONT=arial]77,91508[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]DİĞER / DALI YOK[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]3[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız
Son olarakta bu; [/FONT]
[FONT=arial]77,91508[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]DİĞER / DİĞER[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]1[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız abi sence durum ne olur memurluk yazmalımıyım ?[/FONT]

Son düzenleme:
Biyoloji öğretmeni siralama icin hangi branslari secmeli ?

BÜRO YONETIM BOLUMÜ MEZUNUYUM 21.sıradayım. 75 puan aldım atanırmıyım.

arkadaşlar ben yeni baktım sıralama falan yok bu sıralama sadece ögretmenlik içinmi açıklandı yoksa herkes içinmi açıklandı lisans iktisat mezunuyum

Ekps branş sıralamam

Ekps branş sıralamam atananların düştüğümede düz lise sosyal alandan 105sıradayım memur olarak atanma şansım nedir acaba yardımcı olurmusunuz arkadaşlar....

anlaşılan ösym denen zerzevat sadece açıklandı diye duyuru yapmış ben brans sıralaması falan göremedim hala

Bende göremiyordum yanlış yerden bakıyormuşum...

sarasota. Abi ben düz lise mezunuyum. Sıralamamda 4406. Branş sıralamasını , alanı yok/ dalı yok, olarak baktım 1033.sırada gözüküyorum. Şuan güncel sıralamam 1033 mü yani.

ösym aday işlemler bölümüne giriniz..başvurularım tercihlerim bölümüne giriniz.ordan 2016 ekps yazan yere girin branş sıralaması nı görürüsünüz...

Orman Endüstri Mühendisiyim... Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği, Ağaç İşleri Endüstrisi Mühendisliği veya Orman Endüstrisi Mühendisliği lisans programlarının toplam hepsinde branş bazında 5. sıradayım.
Atamam gerçekleşir mi ve branşımda kadro açılır mı?

arkadaşlar puanım 83. bölüm sıralaması 40 diyo. bölüm sosyoloji.

Atama hakkinda

Arkadaşlar öncelikle merhaba ekpss den 78 aldım lisede sizce memur olarak atanirmiyim makina ressamlığı bölümünde de 2. Sırada gorunuyorum
2. Sorum ise kpssden çok az alım oldu bizdede aynı şekilde mı olucak

Ekps branş sıralamam atananların düştüğümede düz lise sosyal alandan 105sıradayım memur olarak atanma şansım nedir acaba yardımcı olurmusunuz arkadaşlar....

arkadaşlar önemli bir soru soracağım bir önceki tercihlerde atananlar yeniden tercih yapabiliyorlar mı? onları attığın zaman ben 32. oluyorum da acaba alım olursa atanabiliyor muyum?
not: branşım laborant ve veteriner sağlık.

EKPSSP1 Puan Türünde 83,52909 puan ile MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ / DALI YOK alan(lar)ında 2. sıradasınız
diyorlar.. :))

2 tane motor teknisyeni alımı olsa olacak galiba bu iş.. :))

iki sınav arasında 1 kez atanma şansınız var , kadro yerleştirme yapılanlara tekrar tercih sözkonusu değil diye biliyorum.

düz memurluk için hangi seçeneği işaretlememiz lazım bilgisi olan bir arkadaşım yardımcı olabilir mi..??
Alanı yok/Dalı yok diye bir seçenek var o mu aceba..??

Üst Alt