Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi slm iyisin inşallah;[FONT=arial]77,91508[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]İMAM HATİP / DALI YOK[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]102[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız var
Birde; [/FONT][FONT=arial]77,91508[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]DİĞER / DALI YOK[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]3[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız
Son olarakta bu; [/FONT][FONT=arial]77,91508[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]DİĞER / DİĞER[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]1[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız abi sence durum ne olur memurluk yazmalımıyım ?[/FONT]
Ekps branş sıralamam atananların düştüğümede düz lise sosyal alandan 105sıradayım memur olarak atanma şansım nedir acaba yardımcı olurmusunuz arkadaşlar....
sarasota. Abi ben düz lise mezunuyum. Sıralamamda 4406. Branş sıralamasını , alanı yok/ dalı yok, olarak baktım 1033.sırada gözüküyorum. Şuan güncel sıralamam 1033 mü yani.
Orman Endüstri Mühendisiyim... Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği, Ağaç İşleri Endüstrisi Mühendisliği veya Orman Endüstrisi Mühendisliği lisans programlarının toplam hepsinde branş bazında 5. sıradayım.
Atamam gerçekleşir mi ve branşımda kadro açılır mı?
Arkadaşlar öncelikle merhaba ekpss den 78 aldım lisede sizce memur olarak atanirmiyim makina ressamlığı bölümünde de 2. Sırada gorunuyorum
2. Sorum ise kpssden çok az alım oldu bizdede aynı şekilde mı olucak
Ekps branş sıralamam atananların düştüğümede düz lise sosyal alandan 105sıradayım memur olarak atanma şansım nedir acaba yardımcı olurmusunuz arkadaşlar....
arkadaşlar önemli bir soru soracağım bir önceki tercihlerde atananlar yeniden tercih yapabiliyorlar mı? onları attığın zaman ben 32. oluyorum da acaba alım olursa atanabiliyor muyum?
not: branşım laborant ve veteriner sağlık.
düz memurluk için hangi seçeneği işaretlememiz lazım bilgisi olan bir arkadaşım yardımcı olabilir mi..??
Alanı yok/Dalı yok diye bir seçenek var o mu aceba..??