Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek naklinden önce aldığım rapor ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

oktaykurus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2009 tarihinde almış olduğum% 90 oranında sürekli ibareli raporum var.2 ay önce böbrek nakli oldum.Nakil olunca oran düşüyor ama benim yeni rapor almak için herhangi bir müracaatım olmadı.Eski raporumla ÖTV indirimli araç alabilirmiyim.???Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Sağlık raporu oranınızın düştüğü tespit edilmesi halinde tarafınıza faiziyle birlikte geri ödeme yaptıracaklarini da unutmamak gerekiyor. Ben söylemeden nasıl tespit edecekler derseniz. En basiiti ile Turkiye.gov.tr adresinde nakil oldugunuz görünür. Dikkatli olup ÖTV sini ödeyebilceginiz araclari secmenizi öneririm. ne olur ne olmaz hergün engelliler ile ilgili yeni düzenlemeler yapılıyo ve bu işe de yakında el atıcaklardır bence...

niye bulastım dememek için arac almaktan vazgecin,basınızı bir sürü iş gelebilir ağrısız başınızı lütfen agrıtmayın

Sanırım haklısınız...Sordum,nitelikli dolandırıcılık oluyormuş bilgi saklamak....cevaplarınız için teşekkürler

çok saçma gibi neden dicekseniz düşünün ki adam diyalize girdigi dönemde ötv indirimli araç aldı ee adam nakil oldu hala ötv indirimli araca biniyo bunun ne alakası var dolandırıcılıkla ??? ayrıca dıyalız zamanında aldıgınız %90 raporda sürekli geçerli işareti var mı varsa sıkıntı yok

Üst Alt