Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve tansiyon hastasıyım. Süresiz rapor alabilir miyim?

fgndkr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bipolar ve tansiyon hastasıyım. Geçen sene 1 yıl süreli yüzde 46 rapor verdiler. Bu sene tekrar başvurdum ancak hastanede muazzam sıra olduğu için yılbaşında başvur dediler. Ayrıca uyku apnesi ve karaciğerde yağlanma çıktı. Bu sene raporu sürekli yaparlarmı acaba. Birde oran kaça çıkar uyku apnesi, karaciğerde yağlanma, tansiyon ve bipolar.

Kac yıldır bipolarsın bipolar düzelen bi hastalık oldugu icin puan vermeyebilir yada süreli verirler burda kac yıldır ilac kullanıyosunu ve hastaneye yatışınız varmı bu önemli

3 yıldır tedavi göriyorum

3 yıldır tedavi görüyorum. 2 defa hastaneye yatışım var. doktorlar düzelemeyeceğimi söylediler. uyku apnesi ve tansiyondan sürekli rapor alabilirmiyim cihaz kullanıyorum.

Tansiyon kroniktir bu sürekli olur ancak psikiatrik durumlarda ilk verilen raporlarda genelde süreli verilir ancak 2 yada 3. değişimde sürekliye dönebilir

cevabınız için teşekkürler. uyku apnesi ve tansiyondan alsam sadece yeterli olurmu tansiyon oranım %10 uyku apnesinden kaç verirler. cihaz kullanıyorum.

benim bir tanıdığım bipolar dan 10 yıllık tedavi ve birkaç defa hastaneye yatış sonucunda tedavi ile kısmen düzelen olarak sürekli rapor aldı.

Bipolar bozukluk remisyonda (ne demekse)
Obstruktif Uyku apne sendromu
hipertansiyon tanılarıyla engellilik oranım kaç olur.

cevaplarınız için teşekkürler.

Üst Alt