Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@dgcnn, ooo evde hazır hemşire var diyosun şanslısın valla uyumak istiyorsan kaslarını yorman lazım yoksa temiz uyku almak zor bunu zaten biliyorsundur da yap bence arada dağlar kadar fark var
@dgcnn Saydığınız ilaçların hepsini kullandım. Antidepresan olarak prozac zamanında bayağı iyi gelmişti. Abilify'ın da iğnesi iyi geldi. Bunlar dışında halihazırda Efexor ve Lithuril kullanıyorum, memnunum. Özetle sayısız ilaç kullandım ama bende işe yarayanlar: Prozac, Efexor, Lithuril ve Abilify Maintena oldu, bu ilaçlardan çok memnun kaldım.
Clopixol Depot kullanıyorum normal süresi 14 günde bir ama ben 19 günde bir yaptırıyorum kasılmalar ve zihin kapalılığı hemen hemen geçti . İğneler vücuttan hemen bitmediği için endişelenmeye gerek yok sadece iğne süresini gevşeterek yan etkileri biraz azaltıyoruz.
@Breh43,
O an mental olarak zaten aşırı yorgun hissediyorum. Dediğiniz gibi bedenim uyuşuk ve sersemliyor. Keşke iğneler bende de fayda etse. Eğer böyle giderse iğne falan bir kez daha deneyeceğim şu an acayip berbat hissediyorum.
@Nprado,
Önemli olan zaten şifa bulmak, sizin adınıza çok sevindim cidden. Bedenim ilaç seçiyor . Galiba yine ekt yolu bana gözüktü.. keşke ilaçlarla iyi olabilsem