Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak bileğimde ankiloz, hipertansiyon ve deri hastalığı için %40 rapor alabilir miyim

apomek

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
ayak bilegimde ankiloz var. kikirdak doku kaybi.ara ara azalip vogaliyor agrilarim.7_8 senedir.
Ayrica hipertansiyonum var ilac kullaniyorum.
Birde pemfigus vulgaris deri hastaligina yakalandim. agzimdaki lezyonlar siddetli idi lakin vucudumda hafif seyretti. suan tedavi oluyorum.

Bunlari toplasam hedef rakam olurmu.

Birde taburcu olurken epikriz ropounda hemen belirtilmez sanirim bu hastaligimla oran diye tahmin ediyorum.izleme suresi olur hastaligin genel seyrine gore derecelendirilecek gibi geliyor.

Bilginiz icin tsk ederim

Cevabı kendiniz vermişsiniz..
En iyisi Tam Teşekküllü hastanede bir heyete girip rapor çıkartmak..

suan yattigim hst universite arastirma tam tesekkullu.lakin hastaligin izlenme suresi olucak gibi....

Hazır yatmışken söyle doktora heyet raporu alıp almayacağını. Sizi yönlendirir zorlanırsanız yardımcı verir...

bir öneri: heyet raporunda her şey işaretlensin isteyiniz.. Bir kaç fotoğraf daha veriniz: biri aslı diğeri aslı gibidir damgalı bir kaç heyet raporunuz olur.

tekrar teskkur ederim.taburcu olduktan sonra bu vergi dairesi gibi basvurulari baslatmak gerekli olacak.yoksa daha iyilesmeden heyet raporun pesine dusmek olmaz gibi geliyor.

İkisi de olur...
Vergi dairesi yeni tarihli rapor alır. Rapor usulüne uygun hazırlanmış olsun. İyileştikten sonra uğraşma derim bence. Ancak şu anki durumun elvermiyorsa o başka...

Üst Alt