Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim ihbar sürem 6 haftaydı ama söylemiştim tebligat gelince giderim diye kabul ettiler 1 ay olucak istifamı vermem daha 15 gün daha çalışabilirim ama sıkıldım sanırım
merhaba hangi kuruma atandıysanız o kuruma gidip evrakları teslim etmeniz gerekir mesela ben kamu hastane kurumlarına atandım mesela ben antakyadayım antakya kamu hastaneler kurumu birliğine evrakları verdim sonra ankaraya yollıyacaklar bu arada hangi ilçeye atandıysanız internetten telefon numarasını alıp bilgi alabilrsiniz yanlışlık olmazsın ben kura ile atandım ) ben eskişehire atandım arayıp sordum 20 ekimden sonra tam olarak hangi bolgeye yani il ilçe yada taşra olan tam olarak işe başlıyacağınız yer belli olacak sonra 15 gün içinde taşınıp işe başlamak gerektigini söylendi hayırlı olsun
Arkadaşlar ben de İzmir kamu hastaneleri kurumuna atandım. İzmir'e başka atanan var mı? tebligatlar eve gönderilmeyecek diye biliyorum. internetten mi öğreneceğiz acaba? eğer öyleyse nereden öğrenicez?
ustte yazdım atama oldugun kuruma basvuracaksın eger evraklarını hala vermediyen hic vakit kaybetmeden izmir kamu hastaneler kurumu birligine vermen gerekli internetten kurumun telefon numaralarını alabilirsin sonuc icinde aynı yerden ogreneceksin
işte benim de kastettiğim isimlerimiz sisteme düşmeden mi gidicez görüşmeye. belki bir aksilik oldu, evraklar kabul edilmedi vs.. tebligat gelmesi olayın kesinleştiğinin göstergesi olduğu için o geldikten sonra kurumla görüşmeye gitmemiz gerekmiyor mu?
eve tebligat falan gelmiyor gelen varsa yazsın lütfen. ben bütün görüşmeleri telden yaptım. ilk atandığımda kurumu aradım buraya atandım diye. ondan sonra beni telden aradılar şu tarihte gel evrakları teslim et diye. 2 hafta oldu ve bugun de aradılar senin çalışma yerin belli oldu tebligat varmış gidip ordan alcam. sonuçta eve falan tebligat gelmedi , böyle şeylere güvenipte işinizi aksatmayın