Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandik, peki ya şimdi?

Ezo1905

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle atanan arkadaslarimi tek tek tebrik ederim.. Rabbim yüzümüze güldü..
Izmirde oturuyorum Bilecige atandim. Peki simdi ne olacak? Süreç nedir, ne zaman gitmem gerekir? Işimi hemen birakmali miyim? Ne zaman göreve başlarim? Yardimlarinizi bekliyorum..

hayırlısı olsun, bende merak ediyorum atandığınız kuruma başvurun diyolar ama sitelerinde herhangi bir bilgi yok

Size de hayirlisi olsun.. Surekli tedirginim birsey cikacak diye.. Umarim yardimci olurlar

Arkadaş nerden ögrendiniz ve aday şifresi ile giriş yaptım birşey anlamadim ne yazmasi gerek yardim edermisiniz...

Hayırlı olsun arkadaşlar. Öncelikle çalışıyorsanız acele etmeyin atandığınız kurumların sitesinden en geç 1 ay içerisinde yayınlarlar. Sonrasında evrak işlerini halledersiniz... Yalnız yöneticilerinizle bu konuyu mutlaka paylaşınız.

yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz. Bende bu yazıyor arkadaşlar ne demek istiyor.

ilk maaşını alana kadar kimse güvende değil bence. yeni rapor isteyebilirler ve başvuru süresi içinde yetişmeyebilir o rapor.

Sonuç sitesinden girdim TC ve aday numarami girdim bana . yukarda yazdigim yaziyor ama kura başvurun ÖSYM de gözüküyor kura usulü ilkokul telden yazdigim için yazilarda kusura bakmayin.

Bu yaziyor ... Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz

başvurmana rağmen kazanıp kazanamadığına ilişkin sonuç çıkmıyor dimi, bugun de bekle çıkcak mı diye ama en kısa zamanda ösym yi telefonla ara hemen danış vakit kaybetmeden, sistemde hata olmuş olabilir. bilgilerin ondan çıkmıyor.

Tuh tercih yapmamışım hani bunlar kura usulü atıcaklardı tercih tarihini biliyordum ama bize olduğunu nerden bileyim nasip olursa artık seneye...

Atandıktan sonra ne yapmam gerek?

Bugün Adalet Bakanlığına atandım.Bundan sonraki sürecin işleyişi hakkında hiçbir bilgim yok.Pazartesi atandığım kuruma gitmeyi düşünüyorum.Pazartesi çok geç olur mu?

ne mutlu sıze bu sevıncı bende yasamak isterdim ama kısmet olmadı yeni görevleriniz hayırlı ugurlu olsun insalla allah utandırmasın

şimdi atandık şimdi ne yapıcaz kaç gün içinde nereye başvurucaz geçen sene adalet ola

Arkadaşalr

atananlar hayırlı olsun. atamalarınız size tebliğ edildikten sonra 15 gün içinde atandığınız yere hareket edip göreve başlıyorsunuz.

nasıl tebliğ oluyor ben adalet baknalıgı ankara merkez-taşra atandım neresi bilmiyorum bile nasıl yapıcam

belge gönderilmiyor kendimiz gitcez kuruma diye biliyorum

Kazananlara hayirli olsun. Kazanamayan arkadaşlar da en kisa surede atanirlar inşallah. Atama sonuçları icin osym'den belge gönderilmeyecek. Bir kaç gün içerisinde kurumlarına tebliğ edilir. Kazandiklari kurumların personel baskanliklarina telefon ederlerse yardimci olacaklardır. Ben de yarin bir ugramayi düşünüyorum. Umarim evime yakin bir yere verirler.

Ben bugun telefonla arayacağım, bakalim ne olacak..

Atanan arkadaşların yapacakları.
Öncelikle atandıkları kurumun Bakanlık ise personel genel müdürlüğü Belediye ise ilgili belediyenin personel müdürlüğü, Meb ise Meb il müdürlüğü ile irtibata geçerek hazırlayacakları evrakları öğrenmeliler. Bunun için büyük ihtimalle internet sitelerinde duyuru yapacakladır. Acele etmeyin pazartesi ararsanız daha net bilgi alırsınız.
Daha sonra evraklarınızı atandığınız kuruma posta, kargo veya elden götüreceksiniz.
Evraklarınız eksiksiz olarak kabuıl edilkten sonra atama süreciniz başlayacak ve size tebliğ edilmesini bekleyeceksiniz. Bazı kurumlar bunu elektronik ortamda yapıyor bazıları posta ile yapıyor.
Tebligat yapıldıktan sonra aynı şehirde iseniz 1 gün başka şehirde iseniz 15 gün içinde ilgili kuruma müracaat ederek görevinize başlamalısınız.
Hayırlı olsun atanan arkadaşlara....

Arkadaşım ben bursa kamu hastaneleri kurumuna atandim evrakları bursayai ankaraya mi göndereceğini

Kamu hastaneleri evraklarını bildiğim kadarıyla bulundukları il sağlık müdürlüğünü veriyorlar. Fakat bunu istersen il sağlık müdürlüğünü ara bir sor kardeşim.

kısa dönem askerken askerliğime 2 ay kala askerliğe elverişli değildir çürük raporu aldım kurum atamamı iptal edermi sıkıntı çıkarmı

Hiç bir sorun olmaz arkadaşım.

atandığınız kuruma gidin. mesela türkiye kamu hastaneler kurumunun bilecik kamu hastaneler birliğine atandıysanız bilecik kamu hastaneler birliğine gitmelisiniz. orada yazı işlerine (ya da pdc yani personel kısmına) girip işe başlangıcınızı yapın. onlar sizi yönlendirecek. giderken nüfus cüzdanı, hangi belgelerin varsa onları diploma serfitikalar atandığınızı gösteren ösym den çıkarttığınız kağıt gibi v.s. götürün. orada idare işler başkanıyla görüşün. durumunuzu da izah edin. yönlendirmeler ile anlaşmalı oldukları herhangi bir bankadan maaş kartı çıkartmanızı isteyecekler. hangi banka olduğunu onlar söyleyecek. tabiki bunu gittiğiniz mütemet söyleyecek. merkezde ve birlikte çalışmak istediğinize özen gösterin. herşey kolay. zor bir şey yok. hatta kolaylaştırıyorlar. haftaya salı, çarşamba gibi gidin. hemen ev kiralayın. işe yakın, doğalgazlı, az da olsa yapılı olmasına dikkat edin. sormak istedikleriniz varsa sorun. özelden de sorabilirsiniz. ben ilk ömss nin 2'ci atamasında atandım.

yeni rapor istiyecekler tabikide bir arkadasimdan istemislerdi %46 görme engelli idi malesef olmadi diger gözü tam görüyormus ama benim anlamadigim cocuk hastanede devamli tedavide vergi indirimide olmadi % 30 düsürmüslerdi boyle durumda olan arkadaslar vergi indirimi alamayan kisiler durumu vahim ginede allah yardimciniz olsun

Gida tarimi aradim int sitesinden takip edin orda bilgiler mevcut dediler ama hicbir bilgi yok..

Ezgi Hn. 15 Gün İçinde Bileciğe Gidip Atandığınız Kuruma Başvurmanız Gerekiyor. Atandığınız Kurumun İnternet Sitesinde Gerekli Evraklar Yazması Lazım.

Üst Alt