Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandik, peki ya şimdi?

Eshat;

Çok teşekkürler :) imrenmiyorum hasetimden çatlıyorum :)
Ay ben çok kötüyüm :) neyse sağlık olsun o da olmuyo ama napalım ama bidahakine inşallah

Hayırlısı olsun hakkında inşallah

keyvan;

Hocam hakkınız da hayırlısı olsun :) İlçeler de gıdacıların işleri daha fazladır ama en azından köye felan gitmezsiniz ziraatçılar gibi...

Ha aha aha köye miiiii şimdi piyango vurdu :) yok sorun degil canım koyun otlatırım ben çimenlerde ha ha hayyy çok eglenceli töbe yarabbim valla çocuklarla olunca takılıyorum yoksa ben her şartta laylaylom uyarım :)

Gunler gecmemeye yemin etmis adeta 😢 Belgeleri kargo ile mi gondereceksiniz?

(Adalet bakanlığı CTE) Akışına bıraktım, siteden haber edecekler, telefon ile tebliğ edecekler.. Zaten en son Adaletten çıkıyormuş açıklama daha önceki atanan arkadaşların yazılarına bakıp incelenirse.. Görelim Mevla'm neyler, neylerse güzel eyler...

Evraklari gonderdim. Simdi bayramdan sonrasıni bekleyeceğiz..

Bence en güzel günleriniz bu günleriniz hayatınız da, Değerini bilin.

Bence de :)
Kazanmışsınız işte her şey kesin sadece yerleşmeyi bekliyorsunuz.
Bayram telaşı vs. geçsin izinli olacak her yer sonuçta.
Siz de bayramdan sonra başlarsınız muhtemelen.
Heyecan yapacak bir durum da yok
Farklı illere gidecek olan bu sıralarda ev bakar nasıl yapacağına karar verir kimse pat diye yer-mekan değiştiremez sonuçta
İşte bi susun oturun bekleyin kasmayın beni :)

Birtan07;

Sikayet etmiyorum tabi ki :) beklemekte guzel..

Herkese merhaba. Bende İstanbl Sgk Merkez/ taşraya atandım. Evrakları cuma günü elden ankaraya teslim ettim. Söylediklerine göre bayramdan hemen önce yada en geç bayramdan sonra tebligat gelecekmiş ve hemen ertesi gün başlayacakmışız.

Sgk nın İstanbuldaki bir ilçe müdürlüğüne atanacağım sanırım. Ben bağcılarda yaşıyorum ama nereye atanacağım ve ne iş yapacağımla ilgili bir fikrim yok. Agk da çalışan yada bilgşisi olan var mı arkadaşlar ? Yada benim gibi yeni atanan var mı ?

Evraklari bugun elden teslin ettirdim. Dosya numarasi vermisler. Bakalim geri dönüş nr zaman olacak

atananlar ilk maaşlarının belli kısmıyla foruma katkıda bulunurlar umarım. :rolleyes:

Ezo1905 ayni sabirsizlikla bende bekliyorum :( aradim carsamba gunu surec nasil olacak diye ....bayramdan sonra komisyon toplanicak sonra kisilere ve atandiklari illere evrak gonderilecek denildi tarih bellimi dedim sure veremiyoruz dedi

Bu ne yaa. Evrak teslimi için 17 ekim son gün olur mu ya? Evraklarini teslim edenleri kontrol edip başlatsalar bari. Beklemekle geçmiyor günler..

sabredin beyler bayanlar sabreden derviş muradına ermiş derler

keyvan;

Bana da tam oyle dediler. Bayramdan hemen sonra belli olsa keske

Kamu hastaneleri. 17 ekim son evrak teslimi.

ben de çevre şehircilik bakanlığına atandım ayın 17 si ne kadar evrakları teslim etmek gerekiyormuş ben daha yollamadım tatil biter bitmez yollayacağım ve inşallah sorunsuzca ellerine ulaşır.cidden can sıkıcı bir durum

Ezo1905 , önümüzdeki hafta haber gelir diye düşlüyorum :D inş. öyle olur

Gida tarimdan aradilar sicil kaydinin resmi kurum icin olmasi gerekiyor diye. Evrak istediler gonderdim hemen. Sana oyle bi donus olfu mu?

Ezo1905;

Hayır herhangi birşey için aramadılar sen sicil kaydı ilk evraklarla göndermemişmiydin ?

Gonderdim ama ben sicil kaydini iş icin doye aldim
Resmi kurum icin almak gerekiyor mus

Anladim benim resmi kurum icin yazildi ve kurum adi belirtildi.Beni aramadilar demekki komusyonda incendiki eksik evragin ortaya cikti ....

Kisa zamanda tebligalar gelir diyr düşünüyorum

Üst Alt