Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandik, peki ya şimdi?

Benden size tavsiye , şimdi size her şey güzel bir şeymiş gibi gelebilir ama ilerleyen zamanlarda Bilecik sizi boğabilir , bence aileniz izmir de ise Tarım bakanlığının içinde Bakanlık Olur'u var engelli memur ailesinin yanına verilme gibi bir Olur aldılar. İzmirden gitmek şimdilik iyi gelebilir ama ilerleyen zamanlar da çok ararsınız . size tavsiye :)

Seneye dugunum var es durumundan aldirmayi düşündüm ama zaten 2 yil sonra tayin isteme hakkimiz dogmuyor mu?

Bakanlık kendi içinde Olur'u var ailenizin yanına gidebiliyorsunuz , 6 ay çalışırsınız aday da olsanız gidebilirsiniz.

abi istanbul zulumden başka bi şey değil yol gitmesi dert yürümesi dert altyapısı dert metroda metrobüste minibüste ayakta kalması dert. kirada oturması apayrı bi dert.

size de hayırlı olsun ,Isparta soğuk memlekettir hele hele ilçeleri daha soğuktur ... Merkeze yakın ilçelerden en güzeli Eğirdir ve en gelişmiş ilçesi yalvaçtır. Merkez de kalmak istiyorsanız . İl müdürü ile görüşün ve durumunuzu anlatın ve size uygun bir şey söyleyebilir. Hiç konuşmazsanız bu sefer sizi ilçe de boş kadroya istihdam edeceklerdir.

Benden size tavsiye , şimdi size her şey güzel bir şeymiş gibi gelebilir ama ilerleyen zamanlarda Bilecik sizi boğabilir , bence aileniz izmir de ise Tarım bakanlığının içinde Bakanlık Olur'u var engelli memur ailesinin yanına verilme gibi bir Olur aldılar. İzmirden gitmek şimdilik iyi gelebilir ama ilerleyen zamanlar da çok ararsınız . size tavsiye :)

Birtan07,
Benim memleketim Isparta :) bildiğim şehir yalnız 18 yıldır ist yaşıyorum Merkezi olmasını kendim için istiyor olmaktan çok ikizlerim için istiyorum onlar istanbuldan başka hayat bilmiyorlar çünki .... İlk evrakları gönderirken dilekçe eklemeyi düşünüyorum saglık nedenleri yüzündende merkezde kalabilmeyi tercih ediyor olmamı anlatıcam Valilik 'e gidicekmiş orda nereye oldugu belirlenicekmiş ama deniyecegim şansımı açıkcası olmadı ilk gittigimde il müdürlügünde şansımı denerim belki işe yarar :)

Bi an once bitse su evrak isleri.. Ben evraklari tamamldim

Birtan07,
Benim memleketim Isparta :) bildiğim şehir yalnız 18 yıldır ist yaşıyorum Merkezi olmasını kendim için istiyor olmaktan çok ikizlerim için istiyorum onlar istanbuldan başka hayat bilmiyorlar çünki .... İlk evrakları gönderirken dilekçe eklemeyi düşünüyorum saglık nedenleri yüzündende merkezde kalabilmeyi tercih ediyor olmamı anlatıcam Valilik 'e gidicekmiş orda nereye oldugu belirlenicekmiş ama deniyecegim şansımı açıkcası olmadı ilk gittigimde il müdürlügünde şansımı denerim belki işe yarar :)

Valiliğe gidip orada belirlenmez , İdari ve mali şube müdürü nereye verelim diye il müdürüne danışır , il müdürü de şuralar da açık var verin der , onlarda yazarlar ve en son valinin onayına sunulur . Bence siz Isparta il müdürü ile görüşün en kısa zamanda . Kolay Gelsin.

Ezo1905 çok hızlısın ben başlıyamadım henüz iş yerinden kıpırdıyamıyorum ki :(
Birtan07 telefonla il müdürylede görüştürmezler heralde :) (yoksa görüştürürlermi ) bu iş temposunda o kadar yol sanırım gidemem :(

Devletin memuruna verdigi degerede bakın yavfs :( Meselede bu zaten oraya kadar gitsemde beni görüştürmezler ben evraklarımla birlikte dilekçemi göndereyim artık isteyen bir yüzü kara vermeyen zencidir :) olmadı yapcak bişey yok

Valla bi an once bitsin derdindeyim. Sonraki bekleme daha sıkıcı ama olsun

Devletin memuruna verdigi degerede bakın yavfs :( Meselede bu zaten oraya kadar gitsemde beni görüştürmezler ben evraklarımla birlikte dilekçemi göndereyim artık isteyen bir yüzü kara vermeyen zencidir :) olmadı yapcak bişey yok

Telefonda görüşmez hocam, yüzyüze tabiki de görüşür ... Hatta Isparta İl Müdürü sekreteri de engelli birisi , Sizi anlayacaktır :)

gıda tarımda özellikle tüm ilçeler diye belirtiyordu. ben o yüzden seçimlerimden çıkarmıştım. çünkü beni müdür olarak bile atasa ilçeye gidemeyecektim. şans olabilir belki ama tercihlerde belirtilmişti diyebilirler.

Günaydın.. Günler nasil da yavas.. Cuma günü evraklari göndermeyi planlıyorum. Umarim geri dönüş çabuk olur

Kesinlikle katiliyorum. Bu sinav bize tercihlerle, sonuc beklemeyle ve atama islemkeriyle resmen sabretmeyi öğretti :)

Bi gidin başımızdan arkadaşlar :)
Olan var olmayan var, kazanan var kazanamayan var, okudukça geriliyorum :)
Okuma diyeceksiniz ! :)
Forumun başlığı direk sinir bozucu zaten atanamadımmmm aklıma geldikçe gıcık oluyorum yarabbim :)
gidin işinize gücünüze başlayın :)

Bütün evraklar tamam. Bi fotograf çekilmek kaldi.. Sizde durumlar nasil arkadaslar?

Gül;
Moralini bozma, şu an belki kazanan arkadaşlara imrenebilrsin. Fakat bir gün atandığında atanmanın tadını çok daha iyi çıkartırsın. Çünkü emek edilen ve zor erişilen herşey güzeldir.

Ezo1905;

Lojman, öncelikle amirlere verilir , boş yer olursa da öncelikle puanlama bakarlar yani müdürlükte daha çok çalışan lojman çıkma şansı daha fazla . istemeyen varsa onlardan sıra gelebilir. 5 yıl sonra da çıkarsınız.

Birtan07;

Ilcede temiz esyali bi ev nasil bulurum bilmiyorum :( merkeze cikarsam hic sorun degil..

Selam ,
Evraklar yaklaşık olarak hazır Yalnız Tapu kaldı,
Birtan07 , Mal beyannamesinde varlıklarını belgelemen mi gerekiyor yoksa hazır formattaki formu doldurmak yeterlimi ?

keyvan;

İnternette yazsan çıkar word dosyasında var o Formatı doldur yeterli , zaten her 5 yıl da bir güncelleyeceksiniz :)

Birtan07;

Birtan07,
Üzerimde Tapu olduğu için eksik yada yanlış doldurmaktan çekindim açıkcası tapu müdürlügünden çıkartmayı düşündüm o sebeple boşa ugraşıyorum o zaman desene :)
Çok teşekkür ederim bilgiler için bu arada sen nerde ve hangi birimdesin?

Hımm zaten gıda teknisyelnelerini denetime flana gönderiyorlar diye biliyorum ama engelden dolayı göndermiyebilirler (kendi adıma )
Birde ilçelerde Gıda teknisyenleri ne yapabilirki ? benim tahminimce Merkeze verirler (yada vermeliler :))

Üst Alt