Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atandik, peki ya şimdi?

VHKİ (LİSANS MEZUNU) (9/1) 1850.71 80.33 1931.04 164.31 96.39 2111.41
VHKİ (ÖN LİSANS) (10/1) 1849.04 80.33 1929.37 164.31 96.39 2109.74

2 sene daha oku, maasin 2 tl artsin..

işkur bekar lisans 1950 tl alıyormuş doğrumudur site istenen evrakları yayımlasaydı iyiydi..

memurlar nette temmuz 2014 bekar lisans memur
MEMUR (LİSANS MEZUNU)(9/1)1852.2680.331932.59
milliyetin haberine göre daha ocak 2014 te en düşük memur maaşı 2041 tl
bu farklılık neyden kaynaklıyor

Atann Arkadaşlar hyrli olsun.2.tercih nezamn ve onlisans kac puana kadar atandi bilen varmi

Kuruma telefon açtım daha gelmemiş yazı. Yazısı gelen var mı ? :)

Benden de gelisme yok.. Bugun icin olmayacak galiba

Telefonla aradim takip edin diyorlar sadece. Istenen evraklati yazidrdilar mal beyannamesi istiyorlar. Nerden alinir kime onaylatilir bilen var mi?

Sitede duyuruyu yayinladiklarinda ek dosya olarak verirler buyuk ihtimalle. Hazir bir evrak sen sadece el yazinla dolduruyorsun. Nette arat zaten bir cok ornegini gorursun. Ama sen yinede kendi kurumun paylasirsa oyle bir ek belge onu doldur.

Tamam cok tesekkur ederim. Ben yine elimin altinda hazir bulundurayim isler cabuk yurusun

bende bekliyorum yayınlanmadı daha telefonla aradım hafta içinde yayınlıcaz dediler izmir sağlık teknikeri olarak atandım sen?

Tesekkurler..
Ben Bilecik gida tarim a atandim. Izmir biraz pahali ama guzel yer..

Şu saatten sonra en güzel yer atandigimiz yer :)

atananlardan, ilk maaşlarıyla foruma belli miktar katkı yapmalarını rica ediyorum. iyi günde kötü günde burada olduk bilgi paylaştık birçok şey öğrendik sorunları çözdük. dost olduk arkadaş olduk. bizlere bu imkanı veren Bülent bey'e ve ekibine gönüllü moderatörlerine çok teşekkürler. belki çok bir katkı olmaz ama yinede ben bunu teklif ediyorum arkadaşlar. ilk maaşınızı çarçur edeceğinize bir miktarını site giderleri geliştirilmesi vs için verin. hatta atanamayan ama yardımda bulunmak isteyenlerde katkı yapabilir.

Tesekkurler..
Ben Bilecik gida tarim a atandim. Izmir biraz pahali ama guzel yer..
Hayırlı olsun öncelikle , Tarım bakanlığı rahattır
sizin için esas iş şimdi başlıyor , Bilecik il merkezinde mi kalacaksınız yoksa ilçeye mi gideceksiniz bu özelikle de sizin bileceğiniz bir iş.

Ösym ,Tarım personel genel müd. kazananların listesini gönderir. Onlar da sizden bazı evraklar isterler. Raporunuz , sabıka kaydı, fotoğraf ve mal beyanı , kazandı kağıdınızı sizden elden veya kargoyla teslim etmenizi isterler. En son evraklarınız teyit edildikten sonra Nizamettin EKİNCİ personel genel müdürü onayından geçtikten sonra size ve bilecik gth müd. 'lüğüne tebligat gönderirler , siz de gider Bilecik de göreve başlarsınız.

Ezo1905 öncelikle hayırlı olsun. mecbur olmadıkça sakın şuanki işinizi bırakmayınız çünkü ortada kalırsınız atamalar kurumdan kuruma fark ediyor şimdiye kadar hiçbir kuruma 1 ayda yerleşeni görmedim enazı bir buçuk 2 ay arası sürüyor ki bazı kurumlarda var güvenlik soruşturmaları gerektirfiği için 3 4 ayıda bulabiliyor acele etmeyin kurumla sürekli irtibata olun. sabırla. şuanki işinizdende olmayın ha nede olsa kadrolu işim oldu bi kaç ay tatil edeyim derseniz o ayrı :)

Ege üniversitesine atanan arkadaslar ben bugun personel daireyle görüştüm ise başlama tarihi 15 ekim dediler.

seerer uzuldum krdesım 10 gun tercıh suresı verıldı nasıl takıp edemedın zaten hep once tercıh sora kura olmustur

Birtan07;

Merhaba,
Bende Isparta Tarım bakalnlığına atandım tüm ilçeler diyor ....Siz demişsiniz ki ;
il merkezinde mi kalacaksınız yoksa ilçeye mi gideceksiniz bu özelikle de sizin bileceğiniz bir iş.

Bu konuyu açarmısınız özellikle il'de kalmak istedigim için soruyorum ilçe küçük dogalgaz yoktur ve iki küçük çocugum var zorlanmamak adına dilekçe ile il'de kalmak istedigimi belirtsem etik olurmu ?

Teşekkür ederim oneriler için.. hepsi aklımda.. Kervanin merak ettiğini brnde merak ettim acikcasi. Tek basima kucuk ilcede yasamam zor olur

Ezo1905,
Büyük şehirden küçük bir ilçeye gitmek hakikaten korkutuyor hem kendi adıma hem çocuklar adına ama yapılır bişey yoksada gidicegiz zaruri şükürler olsun kazandık ama bu sorunlarda eften püften degil gerçegi yadsıyamayız herşeyi düşünüyorum bakıcı bulabilirmiyim ? sobayı hiç tanımayan çocuklarımı sobayla tanıştırmak mantıklı mı? gibi gibi :) şayet merkezde bırakırlar ise dilekçe ilede harika olur .... Benim mantıgıma göre gıda şehir merkezi olmalı ilçede ziraaat ve tarım birimleri vardır diye teselli buluyorum şimdilik :d

Benimde tesellim o suanda.. Izmir gibi sicak bi yerden gitmrk cok zor :) Soba fln bilmem anlamam.. Ama cok sukur nereye gidersem gideyim ekmek kazabilcem..

Bilecik gida tarimi kazandim

arkadaşlar kendinizi bu şekilde şartlamayın sonuç olarak devlet memurluğu bizi bekliyor ve bahsettiğiniz kentler hep batı ketleri fakat izmirden bileciğe baya farklı bi konuma gideceksin ezgi merkezde olsa ilçede olsa farketmez:)

Is olsunda napalim alisicaz.. Dogdugun yer degil doydugun yer demişler neticede :)

Birtan07;

Merhaba,
Bende Isparta Tarım bakalnlığına atandım tüm ilçeler diyor ....Siz demişsiniz ki ;
il merkezinde mi kalacaksınız yoksa ilçeye mi gideceksiniz bu özelikle de sizin bileceğiniz bir iş.

Bu konuyu açarmısınız özellikle il'de kalmak istedigim için soruyorum ilçe küçük dogalgaz yoktur ve iki küçük çocugum var zorlanmamak adına dilekçe ile il'de kalmak istedigimi belirtsem etik olurmu ?

size de hayırlı olsun ,Isparta soğuk memlekettir hele hele ilçeleri daha soğuktur ... Merkeze yakın ilçelerden en güzeli Eğirdir ve en gelişmiş ilçesi yalvaçtır. Merkez de kalmak istiyorsanız . İl müdürü ile görüşün ve durumunuzu anlatın ve size uygun bir şey söyleyebilir. Hiç konuşmazsanız bu sefer sizi ilçe de boş kadroya istihdam edeceklerdir.

Is olsunda napalim alisicaz.. Dogdugun yer degil doydugun yer demişler neticede :)

Benden size tavsiye , şimdi size her şey güzel bir şeymiş gibi gelebilir ama ilerleyen zamanlarda Bilecik sizi boğabilir , bence aileniz izmir de ise Tarım bakanlığının içinde Bakanlık Olur'u var engelli memur ailesinin yanına verilme gibi bir Olur aldılar. İzmirden gitmek şimdilik iyi gelebilir ama ilerleyen zamanlar da çok ararsınız . size tavsiye :)

insan heryere alışır arkadaş ben istanbulu bırakıp kayseriye gitçem vay ki vay:D

Üst Alt