Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort kalp kapak yetmezliği ile % kaç engelli oranı alırım?

Ahmtoztrk11

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben sporcuydum(voleybol) bu sene besyo sınavına girmek için sağlık raporu aldımak için gittim ve üfürüm var dendi bende adana acıbadem hastanesıne gittim orda bana :

- mitral kapak arka yaprak hafif gevşek M yetersizlik min-1
- aort hafif kalın-biküspid aort kapak-bilateral koaptasyon bozuklugu AO yetersizlik 3

şeklinde tanı koyuldu bana sporu bırakmam gerektiğini ve eğer hastalıgım biraz daha ilerlerse ameliyat etmeleri gerektiği söylendi bende engelli raporu için heyete başvuracağım ama heyete de 6 ayda bi başvurabiliyormuşum ve halihazırda okumakta olduğum üniversite var engelli raporu alırsam üniversiteye gitmeyeceğim engelli cetveline baktım ama bişe anlamadım o yüzden konuya hakim olan birileri varsa.

Ahmtoztrk11

Ahmet kardeş geçmiş olsun öncelikle..yazdıklarından anladığım kadarıyla 3. derece aort yetmezlik var sende.

bu durumda nasıl spor yapıyordun zorlanman lazım.Ef oranın düşük değil sanırım..yazmıyormu raporda.

başka bi rahatsızlığın yoksa %40 alman zor sanırım

Üst Alt