Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF tarafından engellilere verilen ücretsiz kitap hakkından nasıl yararlanabilirim?

volkano39

Üye
Konular
171
Reaksiyonlar
10
Aof tarım teknolojisi bölümünü okuyorum %80 psikoz hastasıyım ilk dönem ders kitaplarını bir işlem yaparak ücretsiz edinmiştim bu dönem de gelmesi için ne yapabilirim?

hangi üniversite ? Atatürk üniversitesinde öğrenci bilgi sistemine şifre ile girip sistem üzerinden dilekçe doldurup e imzalı raporunu sisteme yüklersen oluyor.

Ben ikinci üniversite olarak anadolu üni. önlisans okuyorum. Kitaplar sistemde çeşitli uzantı şeklinde oluyor. İster sesli kitap, ister epub, ister pdf vb. olarak indiriliyor.

Cep telefonuna ata aof uygulamasını indir. Orada tüm dersler pdf şeklinde var. Testte çözebilirsin. Kitap gönderilmiyor bildiğim kadarıyla.

Fiziki olarak verilmesini soruyorsanız onlar kalktı diye biliyorum. Pdf ile veriliyor sanırım e kitap yani.

İşte sitede satılıyordur. Ücretsiz kitabı ücretli satıyorlar demek o da güzelmiş. Gerçi en son beşiktaş aöf den kitapları alıp çıkarken çıkışında kitap lazım mı diye soran karaborsacılar vardı. Pardon kitap değil kitabın özetini satıyorlardı. :) Pandemiden sonra kitaplar pdf ' e geçti diye biliyorum.

Üst Alt