Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AÖF tarafından engellilere verilen ücretsiz kitap hakkından nasıl yararlanabilirim?
Aof tarım teknolojisi bölümünü okuyorum %80 psikoz hastasıyım ilk dönem ders kitaplarını bir işlem yaparak ücretsiz edinmiştim bu dönem de gelmesi için ne yapabilirim?
hangi üniversite ? Atatürk üniversitesinde öğrenci bilgi sistemine şifre ile girip sistem üzerinden dilekçe doldurup e imzalı raporunu sisteme yüklersen oluyor.
Ben ikinci üniversite olarak anadolu üni. önlisans okuyorum. Kitaplar sistemde çeşitli uzantı şeklinde oluyor. İster sesli kitap, ister epub, ister pdf vb. olarak indiriliyor.
İşte sitede satılıyordur. Ücretsiz kitabı ücretli satıyorlar demek o da güzelmiş. Gerçi en son beşiktaş aöf den kitapları alıp çıkarken çıkışında kitap lazım mı diye soran karaborsacılar vardı. Pardon kitap değil kitabın özetini satıyorlardı. Pandemiden sonra kitaplar pdf ' e geçti diye biliyorum.