Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antidepresanı bıraktım ve düşük kalorili diyet yaptım diye olanlar...

dermansiz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
8
Merhaba,
antidepresanı bıraktım ve düşük kalorili diyet yaptım diye olanlar;

aşırı üzgün ve melankoli oldum alkol alma isteği çoğaldı kız arkadaşımdan ayrıldım takıntı haline getirdim.
iş yerine hediye falan yolladım barışmak için normalde böyle şeyler yapmazdım aşırı yoksunluk hali mi oldu anlamadım

sizce tekrar antidepresana geri dönmeli miyim doktora da danışıcam ama antidepresanı bıraktığımdan beri modum düşük alkol isteğim var kıza sardım çok takıntı yaptım tavsiyelerinize açığım

yok antipsikotik içiyorum zaten ondan yana sorun yok sadece antidepresanı ben istemiştim sosyallik için onu kendi isteğimle bıraktım ama kötü hissettim.

@dermansiz arkadasım antidepresan ilaç grupları sandığınız gibi basit ilaçlar değil. Tedavisi uzun süren bir bölüm pskiyatri... ve siz kendi iradeniz ile bu ilaçları bırakmamalısınız. Zaten kendine çözüm bulabiliyor olsan psikolojik desteğe ihtiyacın olmaz ve cok iyi durumda olursun değil mi doktora da ihtiyacın kalmaz. ee senin şikayetlerin devam ediyor durumun da pek iyi değil. Demek ki doktor ile yürütmen gerekiyor bu durumu. Kafanıza göre iş yapmayın ama hayat sizin hayatınız son karar sizde tabi ki

@emrem72,

ama anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz ben zaten psikotik atak geçirdim ve şu an eskisinden bile daha iyiyim 2.5mg abizol kullanıyorum doktor bile sen çok iyisin diyor şanslısın diyor ben dedim ki ama sosyal ortamlarda geriliyorum sesim içime kaçıyor gibi oluyor biraz daha rahat olabilmem için antidepresan yazabilir misiniz çok isteksizim dedim doktor da tabi eklerim dedi daha önce de kullandım ve daha iyi hissetmiştim dedim ben kendim yazdırdığım bir ilacı sonrasında en düşük doza düşerek bıraktım yani hayati riske sahip bir durum değildi bu ama biraz fazla melankoli oldum işte yani aşk olayı falan üst üste geldi diyet yapınca moral iyice bozuldu.

Üst Alt