@WinstonSmith, Benim dilim sivri olabilir bu hususta haklısınız öncelikle. Rahatsız olduğunuz mesajlar var ise ve forum kuralları ile ters düştüğünü gördüyseniz yönetime bildirebilirsiniz. Ben kimseye hakaret etmedim, hatta özellikle kalp kırmamaya çalışıyorum. Burası "engelliler platformu" dediğiniz gibi, ilaç tavsiye sitesi değil. Evet burası hastane de değil, hatta biliyor musunuz doktor da değiliz. "Bu ilaç bana iyi geldi size de iyi gelir tavsiye ediyorum" şeklinde bir yaklaşım olabilir mi? Üyelik tarihiniz 2022, benden kaç yıl eski üyesiniz. Kulaktan kulağa ilaç tavsiyesinin doğru olmadığını en çok sizin belirtmeniz lazım.
Siz böyle konuşuyorsunuz ya, yanlış ilaçtan vefat eden kaç kişi olduğunu hiç haberlerden takip ediyor musunuz? Aynı teşhis bile olsa, birine iyi gelen ilaç bir diğerini öldürebiliyor. Açın Google ı biraz araştırma yapın göreceksiniz. Benim tepkim buna kardeşim, siz hep yanlış açıdan tepkinizi gösteriyorsunuz. Konuyu açan gelecek, Cem Yılmaz misali "muz yiyeyim ama çilek tadı gelsin" minvalinde ilaç adı soracak, altına da mesajlar yazılacak "şu ilacı kullandım iyi geldi kardeşim sen de kullan" şeklinde. Ciddi misiniz, şaka mı yapıyorsunuz?
Hatta madem konusu açıldı.
@OturanBoğa Sayın yöneticimiz, benim dilim sert evet ve eleştirel bir usluba sahibim bu da doğru. Bundan dolayı rahatsız olan arkadaşlar çoğunlukla. Mesajlarımı inceleyip uygun görmediklerinizi silebilirsiniz hiç mesele değil. Ben kimseye hakaret etmiyorum. Mesajlarımı da genelde doğrudan şahıslara değil, konu bağlamında yazıyorum. İncelemeniz sonucu seni forumda istemiyoruz daha da girme kardeşim derseniz de saygı duyarım. Benim uslubum bu, maalesef kendimi değiştiremem. Bu hususta da özürlerimi peşinen iletiyorum.