Herkese slmlar arkadaşlar bir şey takıldı aklıma onu sormak istiyorum sizlere ben iş kazası geçirdiğim için 53 engelli raporum var ve ben bu raporla Ekpss ye girsem tercih yapabilirmiyim.Hastalıklarım ve verilen oranlar. ((Zihinsel Ruhsal Davranış Bozuklukları:09.09.2014-5219 Tedaviyle İşlevselliği Kısmen Düzelen Anksiyete Bozukluğu: Verilen oran yüzde 25)) ((Kas İskelet Sistemi:09.09.2014-6560 Sağ Kol dirsek Kırığı Sonrası Malneunon Mevcut Ulnar Nöropotai 4ve 5 Parmaklarda Hipoestezi:Verilen oran yüzde 35+2+2))
Engel durumuna göre vücut fonksiyon kaybı:Yüzde 53
Ağır engelli:Hayır
Çalıştırılamayacağı İş Alanları:
Durumuna uygun işlerde engelli memur veya işçi olarak çalışabilir durum bildirir ssk dır.
Böyle bi raporum var iş kazası geçirdiğim için kolum kırıldı ve buna bağlı olarak ister istemez psikolojim bozuldu şimdi ekpss ye girsem bu raporla tercih yapabilirmiyim....
Engel durumuna göre vücut fonksiyon kaybı:Yüzde 53
Ağır engelli:Hayır
Çalıştırılamayacağı İş Alanları:
Durumuna uygun işlerde engelli memur veya işçi olarak çalışabilir durum bildirir ssk dır.
Böyle bi raporum var iş kazası geçirdiğim için kolum kırıldı ve buna bağlı olarak ister istemez psikolojim bozuldu şimdi ekpss ye girsem bu raporla tercih yapabilirmiyim....