Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete Bozukluğu var. 2016 Ekpss'de Tercih Yapabilir miyim?

shnmrtyrn

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Herkese slmlar arkadaşlar bir şey takıldı aklıma onu sormak istiyorum sizlere ben iş kazası geçirdiğim için 53 engelli raporum var ve ben bu raporla Ekpss ye girsem tercih yapabilirmiyim.Hastalıklarım ve verilen oranlar. ((Zihinsel Ruhsal Davranış Bozuklukları:09.09.2014-5219 Tedaviyle İşlevselliği Kısmen Düzelen Anksiyete Bozukluğu: Verilen oran yüzde 25)) ((Kas İskelet Sistemi:09.09.2014-6560 Sağ Kol dirsek Kırığı Sonrası Malneunon Mevcut Ulnar Nöropotai 4ve 5 Parmaklarda Hipoestezi:Verilen oran yüzde 35+2+2))

Engel durumuna göre vücut fonksiyon kaybı:Yüzde 53
Ağır engelli:Hayır
Çalıştırılamayacağı İş Alanları:
Durumuna uygun işlerde engelli memur veya işçi olarak çalışabilir durum bildirir ssk dır.

Böyle bi raporum var iş kazası geçirdiğim için kolum kırıldı ve buna bağlı olarak ister istemez psikolojim bozuldu şimdi ekpss ye girsem bu raporla tercih yapabilirmiyim....

lise ve dengi okul mezunuysan sınava girebilirsin ancak senden yeniden rapor istenecektir muhtemelen tedavi edilebilir diyor çünkü eğer psikiatriden oranın düşürülmesse olabilir buda ancak bir sonraki raporunda dr un kararına kalmış

Bende ankesitye bozuklugu var 2009 dan beri tedavi goruyom sinavda benden demi yeni rapor isticekler

niye % 25 verdiler sana anksiyetenin oranı düşükmü oluyor yoksa hafif hastalık demekki oranıda düşük oluyor galiba

Valla bilmiyorum niye düşük verdiler ama şöle bişey var bu verilen oran zaten tedavi sonrasında verildi yani tedavi oldum bi 6 ay ama geçmedi geçmediği içinde yüzde 25 verdiler ama hala ilaç kullanıyorum hatta ilaç kullandığım için doktor ilaç raporu yazdı.Evet ben lise mezunuyum şimdi ozman sınava girerken tekrar mı heyet raporu istenicek benden şöle ki ben kaza geçireli 11 ay oldu ve kolum hala aynı yemek yiyemiyorum çocuğumu kucağıma alamıyorum çünki dirseğimi aldılar :( ne yapmam gerekiyo kafam çok karışık sınavdan sonra bu şekilde tercih yapabilirmiyim...

EKPSS ye girebilmek için % 40 gerekiyor oran

devran29;

raporun süresi bitmezse istemezler heralde .

raporum süreli değil sürekli yazıyo engelli kimlik kartımda

mrtshnyrn;
arkadaşım mevcut raporunla sınava girersin fakat eğer biyere yerleştirilirsen raporunda psikiatridende oran var ya genelde yeniden rapor istiyorlar forumda böyle arkadaşlar mevcut

valla kararkag kardesım sanırsam benım raporum sınava yetısmıcek gıbı :(

kardeşim bendede anksiyete bozuklugu var benimde oran %25 bende 1 aylık memurum yeni atandım benimde raporum sürekli ve atandıgım yerden tekrar rapor istenmedi

Üst Alt