Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

Ergin Erim

Kardeşim daha önce sistem üzerinden imzalanmış ıslak imzalı olması için geri gönderilmiş. Acaba ıslak imzalımı yoksa sistem üzerinden mi imzalanacak.

shark

Bunu Kim Diyor Kardeşim Yok Ben Vali Yardimcisinin Sekreteriyle Konustum Artik Biliyorsunuz Imzalar Elektronik Yolla Yapiliyor Imzaladigi an Onlarin sistemine Duser Dedi Sen simdi Aradin mi Mebi?

Henüz aramadım öğleden sonra aramayı düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar meb i aradım şimdi sürekli meşgul çalıyo konuşan oldumu aceba. Geçen hafta saolsun arkadaşlar biraz ugraşmış gidip soranlar olmuş ama her yol gene valiliğe çıkıyor sanırım. Bir türlü imzalanmadı hayırlısıyla imzalanıpta bi başlasaydık.

Allah Allah Fişinimi çektiler bu telefonun yaa sürekli meşgul çalıyor düşüren arkadaş varmı aceba yarım saattir arıyorum sürekli meşgul

shark

Burda Bi Birlik Olsak Bi Gitsek Hallolur Bu Is Gercekten Hallolur Yani ama Iste Birlik Olamiyoruz Ki Beklenecek Bisey Yok Her Il Ankara Bakanliga bagli Basladilar Onlar Gidip Bunu demeye Aciziz...

Aynen kardeşim öğleden sonra gidelim o zaman birlik olup

Mebi 11 Gibi arayalim imzada derse kizilayda bulusup valilige gidelim

Arkadaşlar ben geçen hafta amaliyat oldum bu meb i beklemekten apandisim şişmiş hastaneye kendimi zor attım tam patlamak üzereyken aldılar. Gelmek isterdim ama yürümede biraz sıkıntı var. Biran önce açıklasalarda kurtulsak daha neler gelecek başımıza;)

Ergin Erim

Saolasın kardeşim beklemekten apantis olduk vallahi;) ama iyiyim biraz şükür. İnşallah iyi haberler alırsınız dokuz bucuktan beri arıyorum meb i düşüremedim bir türlü sürekli meşgul çalıyor açıklanmış olmasın.

Yok artık yaa şimdi düşürdüm konuştum meb le haftaya tekrar arayın valiliğin imzalamasını bekliyoruz dedi. Daha buğün pazartesi haftaya nedir yaa ;(

Vallahi bıktık artık yaa beklemekten hastanelik oluyoruz. Herkes başladı kaç ay oldu yaa sınavı bidert sonuçu bidert terçihi bidert işe başlamak bi dert bu nedir böyle yaa

Arkadaslar O zaman Valilige Gidelim saat 13:00 Da Kizilay Guven parkta Bulusalim...

Arkadaşlar face'deki bir grupda arkadaşın biri yetkili kişiyle görüşmüş. Evrakar meb e iade olmuş meb bugün tekrar yollamış valiliğe. Ne yapıyorlar anlamıyorum.

o yalandır kardeş ben inanmıyorum ben kendim bugün meb e gideceğim

EKPSS TEST diye bir grup arkadaşın biri yazmış

arkadaşlar az önce ankara meb den geldim dedilerki validen tam 3 kez imzadan döndü biz yine yolladık dediler haftaya yine uğra dediler bize bu zülmü vali yapıyormuş arkadaşlar en kısa zamanda valiliğe gitmemiz şart oldu

arkadaşlar o zaman yarın birlenelim valiliğe gidelim valiyle görüşelim bu şekilde böyle olmaz yani...

arkadaşlar yarın sabahtan ben valiliğe gideceğim gelmek isteyen varmı

Vali neden geri gonderiyormus

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmza'dan nasıl dönüyormuş onu anlamadım ? Vali naz mı yapıyormuş evrakları imzalamamak için ? :) inanasım gelmedi açıkcası

Bahsis istiyomus

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt