Adalet bakanligina da tercih yapcm ama istihdami falán isaretli istiyolarmis var mi Boyle bisey.ne gibi seyler var.raporymun suresinin bitmesine az bi zaman kaldi.tekrar rapor isterlermi yardim edin.adalet bakanligiyla ilgili bilgisi olanlar lutfen
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
alırlar neden almasınlar kazanılmış bi haktır. 2 yıl sonrada gidersin uzatırsın ya da süresiz rapor alırsın olur biter.pekı benımde 2 yıl surelı verıldı bende kuradan katıldım allah nasıp ederse ısmım cıkarsa almıcaklarmı sımdı işe
bizbiz seni üzmek gibi olmasın ama ben rapor alırken sormuştum sürekli mi almam gerekiyor süresiz mi almam gerekiyor raporu diye ? Bana dediler ki süreli raporlar sınava giremezsin. Şimdi sen nasıl sınava girdin Süreli raporla bilmiyorum ama bana öyle dediler. Ve raporu süresiz yani devamlı rapor alman gerekir demişlerdi.
Bayram, kılık kıyafet, çay sigara yemek molaları nasıl? Bir de, özel sektördeki deneyiminize göre iş veriliyor mu, mesela yıllarca basında çalıştım, basınla ilgili birime verilir miyim düz memur olarak atanırsam?
Sayın amokachi; benide aydınlatırsan çok sevinirim çünkü tercihlerimin yarısı adalet bakanlğı! Ortaöğretimden girdim senin durumun nsl??memur-hizmetli yazdım adlet bkn. İş ve masşta ne gibi farklar vardır?şimdiden teşekkürler...[/QUOTE
bende memurum ,hizmetliler daha rahatlar iş konusuda , hiç sorumlulukları yok çok nadir sıkıntı çeken var ,memurlarda keza öle masabaşı genelde evrak kayıt/tarama vs gibi işler verilir bi zorluğu yok yani (işini iyi yaparsan tabii) hizmetli memur arasında pek fark yok 50/100 tl oynar belki . kasmayın kendinizi rahat olun sağlam bi kurumdur .
alacaklar kardeşim ya , nerden çıkardın bunu şimdi , bukadarda karamsar olmayın az güvenin kendinize almazlarsa yeni rapor alırsın engelliysen eğerpekı benımde 2 yıl surelı verıldı bende kuradan katıldım allah nasıp ederse ısmım cıkarsa almıcaklarmı sımdı işe
Benim raporun süresiz .. Tekrar çıkarmamı isterler mi???
çalışabilir ibaresi tıklı değilse isterler , önemli olan süreli süresiz olması değil arkadaşlar, çalışabilir olmanız
istemezlermerhaba, benim engelli raporum süreklidir engelli raporumda istihdam kısmında işaret var. diyelim kısmet olursa adalet bakanlığına atanırsam benden tekrar engelli raporu için adalet bakanlığı hastaneye başvurmamı isterler mi?