Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'nı Kazandım. Ne yapmalıyım şimdi?

arkadaşlar ne mutlu size biraz sabır edin bakın binlerce atanamayan insan var sonuçta bugün yada yarın yada bir ay sonra hayırlısıyla başlarsınız tekrar tebrikler

Haklısın hocam bızım sıkıntı şu dıger kurumlar basladı biz neyı bekliyoruz.

sizde başlarsınız Allah izin verirse canınızı sıkmayın derim

hayırlısı buymuş sizin için demekki

Inşaallah beklıyoruz artık yapcak bişeyımiz yok

beklemeye devam diyecem de içimden hiç öyle geçmiyor. iyi ki evli barklı biri değilim. yoksa 2.5 ay ne yer ne içerdim kim bilir

Ankara adliyesine atanan bazı arkadaşları aramışlar.

benide aradılarda evraklarda sıkıntı çıktı. verdim şimdi evrakları bekliyoruz hala

Benide aradılar raporun istihdam kısmı boşmuş nerelerde çalışamayacağımı yazcakmış onu çıkarıcam şimdi önce söyleseler keşke 3aydır hallederdim:(

Istanbul Adalet Sarayı'nı cuma günü aradım. Istanbul'dakilerin soruşturması bitti, göndermeye çalışıyoruz bugün dedi. Hayırlısı.

Bursa 1984 hocam atandıktan sonra ilk basvuruda raporları verirken 3 şart vardı oran yuzdesı raporun süreklilılıgı ve calısamayacagı alanlar dolu olcak sen dıkkat etmedın mı bunlara

Valla bana kimse şarttan bahsetmedi kaldı ki raporum sürekli ve çalışabilir ibaresi var Adliye'de inceledi tamam dedi deseydi şimdiye kadar hallederdim Ankara'ya gidince dosyam ordan Adliye'yi aramışlar istihdam edebilmek için orasıda dolacakmış hastanede koşturuyom şimdi Allah yardımcımız olsun hepimizin

Arkadaşlar hepinize merhabalar ben daha önce nette böyle bir forum olduğundan habersizdim. Bursa 1984 hocam bende bursa adliyesine atandim. Sen rapor için hangi hastanede ugrasiyosun?

aynı sıkıntı bendede oldu . yeni rapor aldım 10 gün falan oldu sincan adliyesine verdim. bekliyoruz heyacanla

bende ankara adliyesine atandım aradılar 1 haftaya ataman yapılıyor dedi sizlerden ki m atandı ankara adliyesine

An itibariyle bakanlığı aradım işlemler devam ediyormuş. Bekleyişlere devam.

tostyete;

İsmail ben Özkan slm tel.mumaranı bna msj atblrmsn haberleşelim ben atamadım bir sorun var sen bna atmıştın msjını bklyrm grüşürüz

Arkadaslar beni cagırdılar cuma günü iş başı yapıcam ins samsun adliyesi.

münadi kardeşim hayırlı olsun darısı bizim de başımıza...

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah utandırmasın inşallah darısı bizimde başımıza...

Sagolun inşallah tez zamanda sizlerde baslarsınız. Başlayınca da haberleselım bilgı paylasımına devam edelşm

Istanbul Adliyesi de biran önce çağırır inşallah. Ankara'da onay aşamasında şu an... Başlayacak olan arkadaşlara birim bildirildi mi?

Istanbul Adliyesi de biran önce çağırır inşallah. Ankara'da onay aşamasında şu an... Başlayacak olan arkadaşlara birim bildirildi mi?

Abi ben yarın Ankara'yı tekrar arayacağım bilgilendiririm seni konuşuruz, bakalım son durum neymiş :)

Ankara'yı aradım İstanbul Adliyesi Evrakları inceleme devam ediyormuş, ay sonu başlarız bu şekilde ilerlerse...

Ben de aradım dün, ne zaman sonuçlanır sorusuna kaçamak cevap veriyorlar

Üst Alt