Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'nı Kazandım. Ne yapmalıyım şimdi?

Cengiz.34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba Adana'da. 93 puanla. Adalet Bakanlığını kazandım. şimdi Benim yapmam Gereken. bir Bir şey. Var mı? bir yere. Başvurmak gerekli mi? yoksa yazı gelmesini mi beklicem

bende samsun adalete yerlestım aradım kurumu bize tebligat gelecek biz seni aricaz dediler.

kurumun sitesini takip edeceksin 1 aya belli olur evrak falan isterler toplar götürürsün sonra şu gun gel başla derler 1 ay sürer

Oncekı alımlarda yenıden rapor istenmiş yine böyle bir durum olur mu ki

raporun tarihi eskiyse istenebilir

atanan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun kafadan 20-25 günü bulur hatta geçebilirde o yüzden rahat olun

ne güzel allah utandırmasın rabbım bu sevıncı olmeden nasıp etsın

arkdaşlar hayırlı olsun yapmanız gerekeni söleyim , bende adalet bak. kartaldayım ömss ile atandım . sıkıntı ve strese girmeden 3 ay bekleyin , komisyondaki arkadaşlarımız sizi arayıp evraklarınızı hazırlamanızı ve yakın zamanda adliyeye getirmenizi istiyecekler . zırt pırt adliyeleri arayıp "nezaman açıklanacak,kaç gün daha beklicez ,diğer bakanlıklar atandı bizimki niye hala bekliyor", vs gibi sorular sorup kendinizi yıpratmayın çünkü güvenlik soruşturması var max. 2-3 ay geçmesi lazım . işinizde çalışıyorsanız sakın işten çıkmayın son güne kadar bekleyin çalışın , ben erken çıktım evde oturmaktan sıkıntı strese girmiştim , size tavsiyem bunlardır . tekrardan atanan arkadaşlara hayırlı olsun , adliye iyidir dışardan farklı görünsede içi iyidir iyi

Bir de askerlik Durumu için belge isterler mi ben 1994 doğumluyum. Elimde hiçbir belge yok şimdi başvursam muaf belgesini hemen alabilirmiyim?

askerlikten muaf belgesi almak kolay değil sizin engeliniz nedir ?

Her iki bacakta Polio sekeli +nörojen mesane+Spina bifida var. Ve gözle görülür şekilde hepsi

nörojan mesane gibi şey bendede var ankaraya atandım izmirden naısl gidicem bakalım 10 dk bir idraar gidiyorum :(

Selam amokachi bende kartal adalete atandım. Allah herkese nasip eder inşallah gercekten 3 4 ay sürermi sınavı gec yaptılar belki süreç hızlı ilerler diye umut ediyorum. Çalışma şartları ve iş ile ilgili konuşabilirmiyiz zorluğu varmı yoğun oluyormu bilgi verirsen cok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bir çok kurum acıkladı istenilen belgeleri adalet bakanlığında hala ses yok.

Adalet Bakanlığı şu anda kâtip alımı da yapıyor belki bizim atamaya onlarınkini birlikte yaparlar ablamın pazar günü mülakatı olacak geçerse ikimiz de adalet Bakanlığında görev yapacağız.

bende adalet bakanlığına atandım gelişmeleri güncel olarak yazarsanız sevinirim nasıl ilerleyeceğim konusunda hiçbir fikrim yok belgeleri doldurma olsun nereye gönderileceği olsun. herkese hayırlı olsun teşekkürler.

Iyı olur sayın amayuh bilgılerı paylasalım insallah. Siz hangı ile atandınız.

hayırlı olsun allah yardımcımız olsun.

arkadaşlar adalet bakanlığı memur maaşlarıyla alakalı hiç bir sonuca ulaşamadım. maaşları nedir çalışma şartları nedir?

Memur maaşları hemen hemen her kurumda aynıdır. Lisans mezunu yenı baslamıs bekar memur 1950 ila 1980 alır

O kadar detay bılmıyorum hocam onu bende merak ediyorum.

Arkadaşlar Adalet bakanlığı açıklayınca lütfen paylaşalım bende bursaya atandım,Adalet bakanlığı diğerlerine göre geç açıklyor sanırım??

Üst Alt