herkese merhabaa bu emeklilikle ilgili sorum olucak benim kafamı çok kurcaladı...?
ben işitme engellesiyim işitme kaybım var cihaz kullanmaktayım..
ssk hastanesinden almış oldugum rapor % 47 ile vergi indiriminden yararlanıyorum hemde erken emekli olabiliyorum.....
ben 1980 doğumluyum sigorta başlangıcım 1997 ekim ayı ..
2011 yılın haziran ayına kadar 4,700 primim olmuş..
dereceme göre hizmet yılı 17 yıl 3,920 gün sayılı olmak üzere emekli olabilirmişim..
benim priim gün sayımım 4.700 iken ve son 2 yıldır 2009 / 2010 / 2011 prim ödemelerim internetten takip ettiğim kadarı ile internette 1,150,000 görünüyor aralıklarlada bazı aylarda mesai ile kalıyorkende 1,500,000 çıkabiliyorken fakat ben maaş olarak kesintilerden sonra bana maaş 900 ödeniyor....
sayın oturanboğa bey sizin vermiş oldugunuz sitesine girip yaptıgımda ordada 3,920 emekliliğe talipsiniz deniyor fakat orda emeklilik maaşınız 750 alıcaksınız deniyor şuanda olursammı yoksa 17 yılı tamamladıktan sonramı 750 tl alırım kafamı çok kurcaladı çok...
çevrem hep nette yüksekse aldıgın maaaşından emekli maaaşın yüksek olur diye söyleniyorken bu vermiş oldugunuz sitede böyle söylemesi kafamı çok kurcaladı doğrusuu..
bana bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olucam