Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 raporumla aldığım aracı kızım ve eşim kullansın diye ruhsata yazdırmak istiyorum..?

senveben

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
6
%93 ötv muafiyetli rapor ile araç aldım, henüz araç elimize geçmedi, muhtemelen maliye yazısı bekleniyor.

Sorunum şu aracı alırken ehliyeti olmayan eşim ve kızımı kullanacak diğer kişiler diye yazdırmak istedim ehliyetleri yok diye yazmadılar. Şimdi bazı sitelerde araştırdım birçok kişi var yazdıran, bu işin doğrusu ve işleyişi nedir her firma kafasına göre mi hareket ediyor veya noterde alım yaparken mi yazılıyor, trafiğe mi yazılıyor, maliyeye mi yazılıyor,

bir bu kadar arap saçına döndürülürmü anlamadım. Net bir bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. tşk.

@deasn12,
Başka bir sitede noterde yazdırdım diyen birkaç kişiyi görünce kafa karışıklığı oldu.

alıntıdır
Ömer Yurttaş
Q7-ih69_Ed_.png
Yükselen katkıda bulunan
Ben ehliyetsiz çocuklarımı ve eşimi yazdırdım sorun yok

Benjmde ehliyetim var araba alamıyorum dünya garip işte öncelikle ehliyeti olmayan birisi kullanıcı olarak yazılmaz diye tahmin ediyorum yazdırdım diyenler belki yazdırmış olabilir çünkü ülkemizde akşam yatip sabah birşeylerin değiştiğini biliyoruz yada bir kisinin dediğinin digerinin yaptigiyla tutmayan yada bir kamu kurumundaki memurun soyledigiyle kanunun tutmaması gibi aslında kimsenin birşeyden haberi yok gibi örnek vermem gerekirse insanlar kendi işleri olduğu zaman bir şekilde halleder çözer siz sorduguzda aaa bilmiyorum aslında biliyorsun ama konu başkası olunca beynini yorup düşünme gereği bile duymuyorsun eskiden insan vardı birde insnalik şimdi ne insan var nede insanlık insanlar merhamet vicdan saygı sevgi gibi kavramların dışında uzaydan gelmiş bir varlık gibi olmus insan olmak her zaman kendisi ve çevresi için faydalı olmalı çünkü başkasının başına gelenin sizin basiniza gelmeyeceğini hiçbir garantisi yok

Üst Alt