%91 oran ve H sınıfı ehliyetle ÖTV'den muaf araç alıp kullanabilir miyim?
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
H sınıfı Monoküler Otom. Vit. Araç Sürücü Belgemi aldım.
ÖTV kapsamından yararlanmak için Ank.Numune Hast. başvurmam sonucunda
Hematolojik özür: %80
Görme Özrü : %32
Ortopedik özür: %33
Ağır Özürlü (Kısmına) : Hayır
Özür Oranı : %91 verildi.
ÖTV için verilen %91 özürlü raporumla ÖTV indirimli araç alabilirmiyim.H sınıfı Monoküler Oto.Vit. Araç kullanır Sürücü Belgem ile aracımı kendim kullanabilirmiyim. Bu konu hakkında yasal bir dayanak ile bilgilendirme yapacaklara teşekkür ederim.
NOT: Yeğenbey VD. Aracı kendiniz kullanamazsınız diyor.Konu hakkında Emniyetten bilgi alabilirsiniz diyor ama Emniyette her kafadan bir ses çıkıyor. Ehliyetimi iptal eden de var, %91 raporla araç kullanamazsın diyende var. Başka bir Rapor al diyende var , %91 raporunuza otomatik vites ekletin diyende var ne yapacağımı anlamadım.
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
H sınıfı Monoküler Otom. Vit. Araç Sürücü Belgemi aldım.
ÖTV kapsamından yararlanmak için Ank.Numune Hast. başvurmam sonucunda
Hematolojik özür: %80
Görme Özrü : %32
Ortopedik özür: %33
Ağır Özürlü (Kısmına) : Hayır
Özür Oranı : %91 verildi.
ÖTV için verilen %91 özürlü raporumla ÖTV indirimli araç alabilirmiyim.H sınıfı Monoküler Oto.Vit. Araç kullanır Sürücü Belgem ile aracımı kendim kullanabilirmiyim. Bu konu hakkında yasal bir dayanak ile bilgilendirme yapacaklara teşekkür ederim.
NOT: Yeğenbey VD. Aracı kendiniz kullanamazsınız diyor.Konu hakkında Emniyetten bilgi alabilirsiniz diyor ama Emniyette her kafadan bir ses çıkıyor. Ehliyetimi iptal eden de var, %91 raporla araç kullanamazsın diyende var. Başka bir Rapor al diyende var , %91 raporunuza otomatik vites ekletin diyende var ne yapacağımı anlamadım.