Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%90 raporlu ama ağır engelli ibaresi olmayan psikiyatri hastası araba alabilir mi?
bir yanlışlık olabilir mi acaba, çünkü psikiyatriden alınabilen rapor oranı en fazla [FONT=sans-serif]%80 (şizofreni gibi) olabilir diye biliyorum.
sanırım başka hastalıklar da vardır ve o hastalıklar da eklenerek [/FONT]balthazar formulüne göre ulaşılmıştır bu [FONT=sans-serif]%90 rakamına.[/FONT]
Benim bildiğim % 90 ama ağır engelli ibaresi yoksa alamaz biz arac almaya giderken özellikle ibareye baktılar raporun arka kısmında ödv den yararlanır kısmı işaretlimi
Arkadaşlar tekrar ediyim düzeltme anlamanız için
13 yıldır ilaç kullanana biri (psikiyatri) obsesif kompülsüf) 90% oranında ağır engelli ibaresi olmayıpta
Rapor dahilinde indirimli araba alabilirmi ? korhan bey ötv diye bir ibare raporda yok ağır engelli kısımdda hayır yazıyor
Arkadaşlar %90 raporlu ağır ibareli olmayanının üzerine araba alacağız peki
Kimler arabayı kullanabilir vasisi ise abisi üstlenmektedir bilgi verirseniz sevinirim
3 cü dereceye kadar olanların hepsi kullanır ve normalde hastanında içinde olması gerekiyor ama buna trafik polisleri dikkat edmiyor örneğin beni enaz 20 kere durdurdular sadece 1 kere sordular onada mantıklı bicevap verdim bişey demediler.