Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporlu ama ağır engelli ibaresi olmayan psikiyatri hastası araba alabilir mi?

dırb

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Konuda da belirttiğim gibi arkadaşlar abiler kardeşlerim
Psikiyatri %90 ağır engelli olmayan araba alabilirmi(yani ötv siz) ?

Bilgi verirseniz sevinirim..
Şimdiden allah razı olsunn sizdenn

bir yanlışlık olabilir mi acaba, çünkü psikiyatriden alınabilen rapor oranı en fazla [FONT=sans-serif]%80 (şizofreni gibi) olabilir diye biliyorum.

sanırım başka hastalıklar da vardır ve o hastalıklar da eklenerek [/FONT]
balthazar formulüne göre ulaşılmıştır bu [FONT=sans-serif]%90 rakamına.[/FONT]

Yok sadece psikiyatri gerçekten @musti

Arkadaşlar köydeyim öyle bişi varmı varsa şehire gidip işlemleri yapacağım
Twşekürlerr .

Benim bildiğim % 90 ama ağır engelli ibaresi yoksa alamaz biz arac almaya giderken özellikle ibareye baktılar raporun arka kısmında ödv den yararlanır kısmı işaretlimi

Arkadaşlar tekrar ediyim düzeltme anlamanız için
13 yıldır ilaç kullanana biri (psikiyatri) obsesif kompülsüf) 90% oranında ağır engelli ibaresi olmayıpta
Rapor dahilinde indirimli araba alabilirmi ?
korhan bey ötv diye bir ibare raporda yok ağır engelli kısımdda hayır yazıyor

Raporunun ön yüzünü ve arka yüzünü cekip göndere bilirmisin isim ve tc yi saklaya bilirsin

raporunzda ağır engelli evet veya hayır yazması ötv için önemli değil.sadece %90 ve ötv indirimi kısmında işaretli olması lazım

Arkadaşlar %90 raporlu ağır ibareli olmayanının üzerine araba alacağız peki
Kimler arabayı kullanabilir vasisi ise abisi üstlenmektedir bilgi verirseniz sevinirim

@benana teşekür ederim bilgi verdiğiniz için

Peki Arkadaşlar %90 raporlu ağır ibareli olmayanının üzerine araba alacağız peki

Kimler arabayı kullanabilir vasisi ise abisi üstlenmektedir bilgi verirseniz sevinirim @korhan bey @benana

İyi akşamlar

3 cü dereceye kadar olanların hepsi kullanır ve normalde hastanında içinde olması gerekiyor ama buna trafik polisleri dikkat edmiyor örneğin beni enaz 20 kere durdurdular sadece 1 kere sordular onada mantıklı bicevap verdim bişey demediler.

Üst Alt