Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

88 sigorta girişi ve 3. derece vergi indirimi ile emeklilik şartlarım nedir?

Secu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim; 29/10/1971 doğumluyum sigorta girişim 1988 daha sonra isteğe bağlı ödedim günüm 5300 engelli raporumuda Mart 2014 de % 47 olarak aldım vergi indirimi için başvuru yaptım şuan çalışıyorum 2 aydan beri ne zaman emekli olabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Emin olmak için sorayım son 2 aydır mı ssk'lı olarak çalışıyorsunuz?
Son 1261 gününüz isteğe bağlı mı, ssk mı?

Bağkurdan çıkmak için SSK ya geçtim 1 sene gibi çalıştım şimdi yine 2aydan beri çalışıyorum

BAĞ-KUR dan çıkış tarihinden sonra ssk ya 1262 gün (3,5 yıl) prim ödemesi yapar iseniz ssk kapsamında emekli olabilirsiniz.

Son 2520 primin fazlası (yani 1261'i) hangi statüde ise, emeklilik de o statüde gerçekleştirilir.

Çok teşekkür ederim sağolun ilginize.... Bişey daha sormak istiyorum ben şuan vergi indiriminden yararlanıp emekli olmak istiyorum (bunuda hak ettim) ama maaşı daha az dediler doğrumu acaba 3. Derece engelliyim kaç para maaş alıyorlar bilen varsa bana yardımcı olurmusunuz çok teşekkür ederim

Üst Alt