Merhabalar 1994 te midemin tamamı alındı,2003 te % 70 ''sürekli'' çalışamaz raporu aldım.ondan buyana hiç bir işe giremedim.Vergi indirimim yok. Malullük için başvurdum ama `% 60 ı vermediler.İtiraz ettim,2 ay oldu hala bir ses yok.Bu defa Engelli erken emeklilik için gittim,bir memur elime bir dilekçe verdi,şu,şu belgeyle dilekçeyi doldur gel,hastaneye sevk edicez dedi.Raporum var dedim,onu da iliştiririz dedi.Ben hastayım.Kuyruklarda beklemek,gürültü,kalabalık,stres bunalıma sokuyor beni.Gerçekten erken emeklilik için de tekrar heyete girmem gerekirmi.İlk sigorta girişim 17.01.91 tarihli BAĞKUR dan 1728 gün,ikinci olarak 02.02.98 tarihli SSK dan 551 gün,son olarak ve şu an hala prim ödediğim 01.04.2008 girişli TARIM BAĞKURUndan 1440 gün olmak üzere toplam 3719 günüm var. Bu şekilde veya ilk giriş SSK dan sayılıyorsa erken emekli olma hakkına sahipmiyim ve raporum olduğu halde tekrar sevk ederlermi beni heyete.Çok yolruldum.Beni aydınlatcaklara ve yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Huzurlu ve umutlu günler dilerim.
Sağlıcakla kalın.
Huzurlu ve umutlu günler dilerim.
Sağlıcakla kalın.