Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

50 yaş sonrası 1+1 ev mi özel huzurevi mi tercih edilmeli?

@sokr@t, ben de Annem ve babamla birlikte yaşıyorum İkisi de 70 yaşına geldi.

:( Onları kaybedersem ileride tek başıma ne yaparım ? diye çok düşünüyorum. Bu bende büyük bir kaygıya yol açıyor.

@sokr@t, evet 1989 'lu erkek kardeşim var. Litvanya'da işletme okudu. Oradan İrlanda'ya geçti google'da çalışıyor.

Farklı ülkelerde yaşadığımız için tek kalırsam ona yakın olma gibi bir durumum yok ama maddi sıkıntım olsa bana her zaman destek verir.

@sokr@t, :) evet durumu epey iyi . Nazar değmesin de Avrupa'da neredeyse gezmediği ülke kalmadı Kanarya adalarına bile gitti

İrlanda'da tanıştığı bir Türk kızıyla evlendi. Oturum izni de aldı. Kendine güzel bir hayat kurdu

@Descartes, vay arkadaş, bizimkiler kardeş değil düşman. :D
Benimkilerde asagilik kompleksi var sanirim, vasatin alti insanlar basari olarak, uste cikmak, parlamak icin de beni asagiliyorlar. :D Kiskandimm çok. 🤣

@sokr@t 50 yasindan sonra saglikliysan, her isini yapabiliyorsan huzurevinde napican? 1+1'de keyfine bak.

Bir youtube sayfası var. Şehirden köy hayatına göçenlere konuk olarak gidip, youtube da video üretiyor. Köyde küçük bir arsa alıp uğraş edinebilirsiniz. Köyde harcama minimum seviyede oluyor. Domates, biber, patlıcan vs yetiştirirsiniz.

@sokr@t,
Amirim , sen emekli polissin. Tabiricaizse eski kulağı kesiklerndensinBöyle özel güvenlik gibi çalışıp barınma , yemek vs ihtiyaçlarını gidereceğin bir yer olsa aslında süper olur.

Son düzenleme:
@Descartes,
Şu an kalacak yer sıkıntısı yokta sitede ,avm de falan özel güvenlik olunabilir hiç bakmadım sağlık raporu istiyorlardır ama büyük ihtimal

@sokr@t,
Başkan senin emeklilik normal mi yoksa malulen emeklilik mi ? Normalinde çalışma hakkın var ama malulen olan da imkansız gibi. Bunu sen de muhakkak biliyorsundur. Hayırlısı olsun
🙏

Neden 1+1 yalnız insan birikim yapabilir misal calisiyor ise o vakit 3+1 de olur 5+1 de hatta üzerine de bir kaç yeri daha olur iş sadece birikim de bitiyor ayrıca 80 yaşında boks hocası var İngiliz adam hala ip atlıyor benden genç bende aynı durumdayım kimsesiz kalacağım ama en azından finansal yeterlilik olur her şey mi bu değil yalnızlık zor ama kader böyleymiş

Son düzenleme:
Huzur evi son seçenek olsun. Özgürlüğün tadı bir başkadır ev 1+1 olsa da.

@sokr@t, bunu dusunen tek kişi olmadıgıma gördüğüme sevindim
bazı huzurevlerinde 1+1 yada studyo daire tarzı evler size tahsis edilerek her iki konforuda deneyimlleme sansımız oluyor

ancak bu cok cok yuksek fiyatlar istenmekte
o fiyata ölene kadar lux bir otelin odasını uzun vade kiralayıp kalsam daha ucuza gelir dedirtecek kadar yuksek

Benimde kimsem yok ama huzur evine Allah dusurmesin yalnızlık zor olacak biliyorum yaz günü kış günü gibi titredigim olacak gün gelecek yediğim yemekten yaptığım spordan aldığım havadan tat alamadığım olacak ama ne çare diyor şair Ümit Yaşar Oğuzcan. Bir caresi yok sanırım. Son ana kadar devam

Önce çaresizlik çaldı kapıları
Sonra yoksulluk
Bütün aşina çehreler silindi aynalardan
Bir anda boşaldı dünya
Yapayalnız kaldık
Tez tükendi umut ekmeği
Bitiverdi suların hayali
Çevirdik derin bir karanlığa gözlerimizi
Sen ey büyük yalnızlık
Bir sen terk etmedin bizi

Üst Alt