Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4500 sahte rapor tespit edilmiş! 2016 ekpss tekrarlansın,raporlar gözden geçirilisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aferin size ne güzel böyle birbirinizi yiyorsunuz , kendi icinizde saygınız yokki engelliler olarak birinize karşı , başkarı nasıl saygı duysun size ayıp yaptıgınız

Suqer adım korcan yılmaz %80 ortapedik engelliyim git hadi şikayet et beni. senin yüzünden tekerlekli sandalyemle karakola gittim. allahından bul kuldan utan. senin yüzünden bimere ettiğim şikayet tutanak tutuldu bana. sicilime işlenecek olursa ifademde sende olcan engelliler biz editörüde merak etme .

Bimere en az 5 kere başvuru yaptım.IQ ve RAm testi olmayan engelilerin zihinselden sımava girdi dedim bunların tespit edilmesi gerektiğini belirtim.Feto terör örgütünün ekpss sınavına el atmış olabileceğini belirtim ve daha neler neler birgünden birgüne polis kapımı çalmadı

Suqer denen varoşu engelledim sizde aynısını yapın kumda oynasın salak millete annesini peşkeş çekiyor vatan haini

bende sahte rapora karşıyım yani haklısınız fakat şimdi neden benim sınavım iptal oluyor? Kötü puan alıp atanamadınız diye sınavı tekrarlanması neden? Raporlar kontrol edilsin sahte olanlar atananlara bakılsın eğer sahte raporsa görevden alınsın yerine puanı yüksek olan biri atansın tabi siz bunu kabul etmezsiniz :) :) :)

Kendine saygısı olmayan adamın başkasına ne saygısı olur.adam derken lafın gelişi.Moderatörünün 2 saatte göremediği şu küfürleri akşam görüp silse ne faydası olur

bende sahte rapora karşıyım yani haklısınız fakat şimdi neden benim sınavım iptal oluyor? Kötü puan alıp atanamadınız diye sınavı tekrarlanması neden? Raporlar kontrol edilsin sahte olanlar atananlara bakılsın eğer sahte raporsa görevden alınsın yerine puanı yüksek olan biri atansın tabi siz bunu kabul etmezsiniz :) :) :)

Neden kabul edilmesin edilir tabi benim isteğim veya dileğim haksız yere engelli kadrosunu dolduran şerefsizlerin yani engelli olmadığı halde sahte rapor çıkaran kişilerlle.Engelli olmayan kişiler ihraç edilsin.Ne kadar boşta engelli varsa onlar atansın.O zaman sınava gerek kalmafan bütün engelliler memur olur.Sahte raporlarla kamuda engelli istihdam edilenlerin sayısı en az 15000 kişidir

Kendine saygısı olmayan adamın başkasına ne saygısı olur.adam derken lafın gelişi.Moderatörünün 2 saatte göremediği şu küfürleri akşam görüp silse ne faydası olur

Bi insan saygı istiyosa karşısındakinede saygı gösterecek her türlü eleştiriye ve düşünceye açığım.Kalkıpta bana bok derse salak aptal gerizekalı der hakaret ederse, en ağır şekildede cevabı veririm verdimde zaten.İlk o bana hakaret etti bende cevabını verdim

yorumlara bakınca dicek bişi bulamıyorum seviye dip olmuş yazık

[emoji122]

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yorumlara bakınca dicek bişi bulamıyorum seviye dip olmuş yazık

Bok salak gerizekalı demeseydi adam olup adam akıllı derdini anlatsaydı amenna bana bunları saydırırken ağzına sağlıkta diyemem kimse kusura bakmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt