Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Suqer adım korcan yılmaz %80 ortapedik engelliyim git hadi şikayet et beni. senin yüzünden tekerlekli sandalyemle karakola gittim. allahından bul kuldan utan. senin yüzünden bimere ettiğim şikayet tutanak tutuldu bana. sicilime işlenecek olursa ifademde sende olcan engelliler biz editörüde merak etme .
bende sahte rapora karşıyım yani haklısınız fakat şimdi neden benim sınavım iptal oluyor? Kötü puan alıp atanamadınız diye sınavı tekrarlanması neden? Raporlar kontrol edilsin sahte olanlar atananlara bakılsın eğer sahte raporsa görevden alınsın yerine puanı yüksek olan biri atansın tabi siz bunu kabul etmezsiniz![]()
![]()
![]()
Kendine saygısı olmayan adamın başkasına ne saygısı olur.adam derken lafın gelişi.Moderatörünün 2 saatte göremediği şu küfürleri akşam görüp silse ne faydası olur
[emoji122]bende sahte rapora karşıyım yani haklısınız fakat şimdi neden benim sınavım iptal oluyor? Kötü puan alıp atanamadınız diye sınavı tekrarlanması neden? Raporlar kontrol edilsin sahte olanlar atananlara bakılsın eğer sahte raporsa görevden alınsın yerine puanı yüksek olan biri atansın tabi siz bunu kabul etmezsiniz![]()
![]()
![]()
yorumlara bakınca dicek bişi bulamıyorum seviye dip olmuş yazık