Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4500 sahte rapor tespit edilmiş! 2016 ekpss tekrarlansın,raporlar gözden geçirilisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınav sahte degilmiski niye iptal edilsin :)rapor sahteymis raporları iptal etsinler, İzmirde Dr un cezasını niye Elazığ daki gerçekten engelli vatandaş ceksin ? Bilen duyan benzer raporlu kişileri hastaneleri şikayet etsin olur biter

Sayin ahmetcilick sahte raporun verildiğini duyan o ile gidiyor bu işler böyle döner zatenonun için İzmir'deki doktoru duyan Elazığlı rapor almaya gider çok doğal. yanlış yorumlamışsıniz araştırsınlar bakalım şuna garanti verebilirim yarıdan fazlası bulundugu il dışından rapor alan cıkacaktır

çoğu kişinin semtindeki hastaneye gidecek gücü durumu yok bide o sahte rapor almak parayla almak yoksa bi doktor önüne gelene rapor veriyor değil asıl siz olayı yanlış yorumlamissiniz çünkü heyet doktorlari sürekli değişir belki doktorun haberi olmadan tahlilleri yapan kişi parayla tahlil sonuçlarıni yanlış veriyodur bicok yolu var yani

Abi işin özü sahte rapora çok ciddi yasal uygulamalar olmalı bu iş çok sıkı tutulmalı haberlere bakıyorum genelde hep ihbar şeklinde yakalanıyor ihbarı gerek kalmadan devletin gerekli birimleri mit vs bunu bulması bunu yapan devlet memurları doktorlar vatandaşlar çok ağır cezaya carptırılmalı

Engelli Raporların sorgulanacağı yada teyit edilebileceği bir sistem olamalı

Konuyu ayrıntılı bi şekilde. Bimere yazacam bakalım ne olacak yok öyle milletin hakkını yiyip rahat rahat uyumak şöyle bir girenden çıkandan rapor istensin arkadaşların tüm fikrini degerlendittirecem

Son düzenleme:
Suqer
dediğin doğru ama bu kadar şaşırmana şaşırdım ben, kayseride bir heyet doktorun(başkanın) tüm akrabalarına sırf ötv siz arac almak için %95 engelli rapor vermesinden sonra ben her yerde bunun var olduğunun inancındayım. özellikle doğudaki heyetlerin sahte rapor düzenlemesi meşhurdur. erzurum-kars-bingöl bu konularda meşhurdur.

malasef sahte rapor olayı cağ atlamış durumda , erkek adam rahim kanserinden rapor alıp emekli oluyor gülermisin ağlarmısın :)

herkesin kafası rahat olsun, bakın devletimiz yapılan usulsüzlükleri tespit edip gereken önlemleri almakta,bu sahte rapor veren ve alanları da eminim ki tespit edip hak ettikleri cezalarını da verecektir.Düzlüğe çıkalım her şey bence yoluna girecektir. 2. atamaları daha temiz yapabilmek adına.

herkesin kafası rahat olsun, bakın devletimiz yapılan usulsüzlükleri tespit edip gereken önlemleri almakta,bu sahte rapor veren ve alanları da eminim ki tespit edip hak ettikleri cezalarını da verecektir.Düzlüğe çıkalım her şey bence yoluna girecektir. 2. atamaları daha temiz yapabilmek adına.

Neyin kafasını yaşıyosun sen ?

sahte raporla ilgili devletimiz gerekli yaptırımları yapıyor ancak bi arkadaşın burda yazdığı gibi ihbar üzerine bulunuyor bunlar. memuriyete başvuran atananlar dan başka bir hastaneden daha rapor istenmeli

Memuriyetlige yeni atananlaradan yeni rapor istenmesi için gerekli çalışmayı başlayalım yok başka çözümü beyler bu işler böyle çözümlenir burdan hiç bi arkadaşımın hak adına böyle bi uygulamaya karşı çıkacağını sanmıyorum kim haksız yere sahte vb tanıdık vasıtasıyla rapor alan varsa allah belasını versin çocuğundan çocuğundan anasından babasından çıksın varmı farklı düşünen beyler bimere şöyle yazabiliriz medayaya çıkan son sahte raporun olaylarından sonra hakımızın yediğini düşünüyoruz memurluğu yeni başlayanlara hakem ve sizce belirlenen hastaneden durum bildirir rapor alınmasını istiyoruz haydi el ele

tb2nhf

evet bu çok güzel bi uygulama olur edevlet üzerinden bende başvuruyu yapacam.işe gidip gelen bir engelli pek als belirtilen bir devlet hastanesinden durum bildirir raporuda alabilir.Destek bekliyoruz arkadaşlar aynı başvuruyu sizlerde yapın boş durmayalım

Valla sınav iptal olursa dava açarım benim onca emegim bosami gidecek. Benim raporum sureliydi ankaradan aradılar yeni rapor istediler bu sefer başka hastaneden bir yıllık rapor aldım gönderdim. Bnimkisinde bi sahtelik yok. Bu sahtekarlar yuzundn bnde yanarsam insan hakları mahkemesine kadr basvururum

atak geçirdiğimde 50 gün hastanede yattım herşeyi gözlemlediler ve engelli raporu verdiler. ikinci bi hastanede beni hiç bilmeyen doktorlar neye göre rapor verecek sağlam deyip başlarından savacaklar. görünüşten anlaşılmayan engel grubu sonuçta

2010 kpss soruları calindiginda hakkiyla kazananlara bisey olmamisti sahtekarlar isten alinmisti. Ins yine oyle bisey olur. Sinav iptal olursa emeklere yazik olur. Ben iki kere kznmk zorunda degilim. Ya bu sefer istedigim yere atanamazsam nolcak.

sınav ıptalı soz konusu olamaz en fazla raporlar ıncelenır atananlardan tekrar rapor ıstenır. bende dahıl kımse emegını yedırmez. o kadar emek verıldı. devlet otursun arastırsın

Haberi inceledimde devletten maaş alanlarla ilgilimiymis e kpss ile alâkası yok. Doğru düzgün bilmeden neden böyle şeyler paylasiyonuz sahte rapor alıp maaş alanlar devleti iki trilyon zarara uğratmış bi çetenin isiymis ve bozyaka devlet hastanesinden verilmiş. Sahte rapor alıp sinava girme olayı değil olay devletten haksız yere maaş alma.

Suqer

niye bu kadar asabi davranıyorsun ? benim yazdığım yorumda ne buldun da öyle dedin ?

ben sana bir soru sordum ve cevabına bakıyorum hiçte hoş değil böyle konuşman, bende engellilerin haklarını gasp eden kişilere karşıyım ve ne gerekiyorsa yapılmasından yanayım.Birde şu durum var ; bir forum üyesi demiş: ''ne o az mı puan aldın '' çok güzel yerinde tespit doğrusu.

arkadaşlar kuru kalabalık yapmayın. ciddi iseniz samimi iseniz bimer e yazın. 2016 ekpss katılmış engelli memur adaylarının beyan ettikleri raporlar incelensin ve adaylar tekrar raporu aldıkları hastaneden değilde farklı bir hastaneden muayeneden incelemeden geçirilsin bu şekilde hile yapanlar ortaya çıkarılsın ve cezalandırılsın diye talepte bulunabilirsiniz :)

Rapor oranları her ne kadar Balthazard Formulüne göre hesaplansa da, hastaneden hastaneye, doktordan doktora değişebiliyor bunları bu site de paylaşılan forumlarda gördük öğrendik özetliyim bir engelli A hastanesine gidiyor %40 alamıyor sonra itiraz edip B hastanesine gittiğinde Rapor oranı artabiliyor veya düşebiliyor.bunları gördük ve halen olan şeyler. Benim başıma da şöyle bir şey geldi Sol dirsek eski kırık sekeline % 30 verilirdi daha sonra 2006-2010 ve 2013 de değişen yönetmelikler sonucu oranlar düşürüldü. 2010 yılında %26 verdiler sonra 2016 da vergi indirimi almak için raporumla birlikte aynı hastaneye müracaat ettim, sorun bakalım başıma ne geldi Doktor bana biz sana bu %26 yı nasıl verdik, sen bu oranı alamazsın senin alacağın en fazla %16 olur dedi işte o an başımdan kaynar sular döküldü sanki bir anda sahtekarlıkla suçlandığımı hissettim doktora dedim ki 2010 yılında siz vardınız Allah'tan yine siz varsınız, ve sizin kaşeniz sizin imzanız dedim şüphelendiği için sekreterinden Arşivden dosyamı istedi dosyayı inceledikten sonra beni Radyolojiye ve Fizikçiye gönderdi, Heyet günü geldiğinde iki kere odaya çağrılıp hem fizikçi hem de ortopedi doktoru tarafından tekrar tekrar iki kere muayene edildim sonra dışarı çıkardılar, Raporumu elime aldığımda ise baktım yine %26 vermişler Demek istediğim Doktorları yada Engelli raporu olanları sahtecilikle suçlarken binlerce İnsanı zan altında bırakmak doğru değil. Araştırılsın tabi ki Raporda yazılan Hastalıkların veya sakatlıkların O kişide olup olmadığı araştırılsın buna katılırım.

en kesin çözüm bu raporların sisteme kaydedilmesi, kimin, hangi hastahanede, hangi hekimlerin imzası ile, nasıl, hangi heyet ile, ne zaman ,hangi oranda, hangi hastalık, sürelimi süresizmi ... vs gibi bilgilerin takibinin yapılabileceği bir sistem, sınavı iptali falan olmaz öyle birşey, yapılması gereken kişilerin tespit edilmesi ve gerekli cezai işlemlerin en hızlı şekilde yapılması,

bu çok zor birşey değil özellikle Sağlık Bakanlığı buna bir el atmalı artık

Arkadaşlar verilen raporların hastaneyle iliskisi olmadığı şebekenin gerçek hasta olan kişilerin raporunu kullanarak hastaneye hiç gitmeyen kişilere bu raporları dijital ortamda değiştirerek temin ettikleri ortaya çıkmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt