Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4500 sahte rapor tespit edilmiş! 2016 ekpss tekrarlansın,raporlar gözden geçirilisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahte rapor alanları tespit ediyorlar 4500 rapor incelenecek ve devamıda var benim derdim emeğim aslanlar gibi çalıştım kazandım atandım senin gibileride çıkmış yok ekpss iptal edilsin boşuna uğraşma bimere bin tane yazı yazsan faydası yok ben hakkımı gasp ettirmem sende kazansaydın boyle atıp tutmazdın dedim ya senin derdin başka seni şikayet edecem gerekli mercilere illaki bulur binerler tepene

bertan aynen kardeş bende 3 ay kursa gittim akşamları hafta sonları hiç bir şey yapmadan ders çalıştım ankara yenimahalle devlet hastanesi tam teşekküllü heyet bana rapor verdi rapor süresi tam 3 ayı buldu çok şükür göreve başladım şimdi benim sınavım neden iptal olsun çalışmayan millete bok atmaya çalışan çekemeyen varsa asıl bok onlardır ama gerçekten sahte rapor alan varsa onlar tesbit edilsin hem onlar hemde o sahte raporu düzenleyenler hesabını versin sınavın iptal olması saçmalık ve salaklıktır çalışan kazanır çalışmayan bok atar

bertan
Evet bence de kesin kötü puan aldı atanamadı provokatörlük yapıyo. Birde sahte raporu doktorlar değil fotoshop la çete yapmıştır.Doktorların sucu yok.Bu sitede bu şekilde küfürlü konuşup insanları rahatsız etme.Çok kafana takıldıysa yaz bimer'e. İşte arkadaşlar provokatörlük yaptığı asparagaz haber tıklayın okuyun.

Photoshop Sahtekarları! Engelli Raporlarıyla... - Engelliler Sitesi

Hiç de zorunlu değil gidin o doktoru yargılatın bizim kabahatimiz ne ki yok doktora git durum bildirir rapor al vs. Ben şu anda kendimi zorunlu hissetmiyorum.O doktoru binlerce davayla yargılatalım diyorsanız buyrun bir imzada ben atayım ama hakkıyla rapor alan kişileri de bi zahmet aynı kefeye koymayın..!!

sınav falan iptal olmaz burdaki benim gibi 60 alanların kuru iftiraları arkdaşlar bende bimere şikayet ettim burdaki 60 cıların yüzüne sicilim yanacak nerdeyse egm ve mit her kuruma üst yazı geçmiş tutanak tuttular bana bimere yazdığım yazı asılsın diye tutanağımda yazan şu : her engelliden durum bildirir raporu ve rapor numaraları tespit edilerek atama yapılması bilgisini gönderdiğimiz halde raporlar ile ilgili bir sıkıntıya rastlanılmamıştır. işbu tutanaktaki şikayet asılsız olup arşiv kaydında bekletilmeye alınmıştır yazıyor.

allah yolunuzu açık etsin bimere atalım dedik bunlara inanıp başımız ağrıdı inşallah kendimizi yakmamşızdır uykularım kaçtı

bertan

Bok sensin şerefsiz it.Benim derdim sahte rapor alan o.çcocuklarıyla bunların tespit edilmesiyle ilgili.Bunun için bitek 2016 ekpssden sınava giren değil, ömss veya ekpss'den sınava girip atanan bütün engelilerin durum tespit raporu çıkartılmasını talep ettim.Binlerce sahte engelli var kamuda çalışan.Bu o.çocukalrının ayıklanmasını istedim.Neden zoruna gidyor bu kadar

Bu kişinin amacı zaten provokatörlük.Bu konuyu aklı sıra gündemde tutup porovakasyon yapıyo...Kadın 2.3 atamaları sormuş kadına küfür etmiş Suqer.

Suqer;

Derdin sahte rapor alanlarlaysa neden gerçekten rapor alanlardan da durum bildirir rapor istetiyorsun diye sormak geldi içimden. :)

az önce raporuma baktım 9 doktorun ve bir başhekimin imzası var bugün bir doktor en az 5 bin tl maaş alıyor salak mı sahte rapor düzenlesin gül gibi işini tehlikeye atsın zaten yapamaz da bence imkansız devlet hastanelerin de böyle bişey olamaz sınava çalışmayıp kendince kendisinden salak gördüğü kişiler fazla puan alıp atanan kendisi mal gibi kalan eşşek öküz hırt insanların çekememezliği daha beter olsun öyle yavşaklar

@suqar adlı kişi tokatta ikamet etmektedir arkdaşlar. bunu kişinin yüzüne ben buralarda okudum bimere şikayet ettim eğer başıma bişe gelirse sicilime işlenirse ben de bu kişinin yazdığı yazılar yüzüne yazdım diycem

az önce raporuma baktım 9 doktorun ve bir başhekimin imzası var bugün bir doktor en az 5 bin tl maaş alıyor salak mı sahte rapor düzenlesin gül gibi işini tehlikeye atsın zaten yapamaz da bence imkansız devlet hastanelerin de böyle bişey olamaz sınava çalışmayıp kendince kendisinden salak gördüğü kişiler fazla puan alıp atanan kendisi mal gibi kalan eşşek öküz hırt insanların çekememezliği daha beter olsun öyle yavşaklar
Yavşak senin sülalendir.Kesin seninde raporun sahtedir götün paçan tutuştu baksana

Suqer ben senin yüzünden bimere şikayet ettim beni polis götürdü tutanağımda eğer sicilime işlenirse görüşcez . senin yüzünden millete iftira attım

@suger raporu sahte olan o.çocuğudur ama sen benden malsın anlaşılan atanamadığına göre lan mal kamu sana göre değil sen git kumda oyna bok herif çapın kadar puan almışsın zaten mal eşşek

Suqer denen ..............burda milleti gaza getiriyor bu ....... bebesi yüzüne bimere yazı yazdım beni polis götürdü. uykularım kaçtı

arkdaşlar ben bu sene ekpss ye girdim ve 60 puan aldım bende sizler gibi bimere şikayet edeyim aman sınav iptal olsun belki biraz yüksek alırım aradan yırtarım diye düşünüyordum. ve bimere yazdım yazdığım ifade de şuydu. bazı engelliler sahte raporlarla sınava girip atanmıştır dedim . işlerinizde kolaylıklar dilerim yazdım en ufak hakaret edici sözüm bile yoktu. ve aradan 12 geçince evime polis geldi 2 tane beni aldılar götürdüler ifademi aldılar hakkımda tutanak tutuldu arşiv kaydıma işlendi. bu sene sınava giren bütün engellilerin rapor numaraları gözden geçirildi , ve hepsi hastaneden 9 doktor imzalı rapor dediler. bu doktorlardan raporda 9 doktor bir olup 1 engelli içinmi çabalıyor neden iftira attığımı sordular çünkü öyle birşey gerçekten imkansızmış bende yeni anladım. o doktorlar 9 uda rapordan sorumlu olduğu için sahte rapor haberleri hep dışardan basma haberler beni iftira atmakla suçladılar tutanakta da var bende izmirdeki olayla kendimi savunmaya çalıştım o olayda hastaneden alınan bir rapor yok onlar raporu dışardan basmışlar. hastaneden alınan rapor değil dediler. bu sınavı kaybettim bari 2018 i kazanayım inşallah sicilime işlemezler . çok korkuyorum arkdaşlar heralde OHAL deyiz diye böyle
yalan sölüyorsam en adiiyim. tutanağımda şu var bütün kurumlara üst yazı gönderilmiş olup her engelliden durum bildirir raporu ve rapor numaraları tespit edilerek atama yapılması bilgisini gönderdiğimiz halde raporlar ile ilgili bir sıkıntıya rastlanılmamıştır. işbu tutanaktaki şikayet asılsız olup arşiv kaydında bekletilmeye alınmıştır yazıyor. sütten ağzım yandı yoğurdu üflüyorum artık. ben 2018 e hazırlanıyorum kim naparsa yapsın kendimi yakmaya niyetim yok. rastgele . şunuda anladım devletimiz gerçekten sağlam iş yapıyormuş. inşallah sicilime işlemezler hala korkuyorum bi bimere yazı yazdım uykularım kaçtı

korcan özelden bana küfür ediyor bu salak suger çapına göre puan almış millete çamur atmaya çalışıyor varoş cahil

Suqer 60 almış ekpss den bu kişi amacı milleti galyana getirmek. bunun gazına geldim salak gibi bimere yazdım 2 polis götürdü beni ama polise bu kişinin adını verdim. gerekirse editörden mail adresi ve girdiği ip adresini alır polis burda takma isim kullanmak önemli değil.

arkadaşlar Suqer denen salak millete özelden küfür ediyor diyorki siz ders çalışırken ben sizin annelerinizle birlikte oluyordum diyor moderatör tanıdığı olan varsa söylesin birde bu salağı nasıl şikayet edebiliriz polise

arkadaşlar varoş salağın yazdıklarını görüyorsunuz bu mal dan memur olur mu böyle eşşekler de lazım memlekete amele lik yapmak için

davetsiz ve korcan90 arkadaşlar bu 2 kişininde raporları sahte bu annesi güzel insanları polise şikayet etmem istiyorum.Araştırılsın bu ikiside bunların yaraları var.

Bu konuyu lütfen ban lasınlar konu iyice seviyesizleşti.Bu sitenin moderatörleri nerede ??????

arkadaşlar varoş salağın yazdıklarını görüyorsunuz bu mal dan memur olur mu böyle eşşekler de lazım memlekete amele lik yapmak için

Mesai saatinde forumlarda dolaşıyo vatan haini hırsız.Çok şükğr bu zamana kadar amelelik yapmadım.Alın terimle çalıştım.Ama annen sana bakmak için ihtiyacını karşılamak için yapmadığı kalmamış :))

Hayır banlamısnlar, sesimizi duyuralım.Benim amacım sahte raporlarla engelli kadrosunu işgal eden kişilerin tespit edilmesi.Farklı bir hastaneden alınacak durum tespit raporu ile çok rahat bir şekilde bunlar ortaya çıkabilir.Daha çok sesimizi duyurmamlz lazım.Buna karşı çıkan davetsiz ve korcan90 ikiside provakatör, buna karşı çıkıyor çünkü yaraları var.Sahteciliği prtaya çıkacak.O yüzden her türlü pisliği yapıyorlar.Bende karşılığını veriyorum.Kusura bakma

davetsiz annen beni çok seviyo ama şu an yunanlara veriyosa kusura bakmasın onun için yunan askeri olamam

arkadaşlar Suqer deven gavat şim de ailem için fantazilerini anlatıyor özelden bu kadar zor durumda demekki yazık beş on kuruş verelimde aç karnını doyursun zaten niyeti ekpss yada sahte rapor değil içindeki boku kusmak atananları çekememezlik daha beter olsun şerefsiz

davetsiz asıl şerefsiz sen ve senin gibi sahte rapor alan şerefsizleri ifşa etmek.Burada atıp tutmak kolay klavye erkeği.Mesajdada söyledim fatih ürek kadar erkeklik gururun varsa vereyim açık adesimi çık karşıma.O kadarcık erkeklik gururunda yoksa kes at o yara.Kız olursun bi erkek ihtiyacını görür en azından.

Forumdaki bu konu çok seviyesizleşti. Herkes konu hakkında düşüncelerini ve yorumlarını yapabilir ama hakaret etmemeli, şahsına ve ailesine küfür etmemeli. Site kurucusu OturanBoğa duruma el atacaktır umarım.

salak geri zekalı engelliyim gelemem yoksa sana yedirtirdim o lafları sen git tuvaletleri temizle cahil

Forumdaki bu konu çok seviyesizleşti. Herkes konu hakkında düşüncelerini ve yorumlarını yapabilir ama hakaret etmemeli, şahsına ve ailesine küfür etmemeli. Site kurucusu OturanBoğa duruma el atacaktır umarım.

Bana hakaret ve küfürü ilk o etti.Ben düşüncelerimizi paylaştım hala daha düşünceleriminde arkasındayım.Bu adam provaketörlük yapıyor.Bunun raporu ve korcan90'nın raporları kesin sahte.Her ikisininde paçaları birden tutuştu.Admin bunların kişisel bilgilerini verir ise her ikisi içinde suç duyurusunda buluncam.

Suqer adım korcan yılmaz %80 ortapedik engelliyim git hadi şikayet et beni. senin yüzünden tekerlekli sandalyemle karakola gittim. allahından bul kuldan utan. senin yüzünden bimere ettiğim şikayet tutanak tutuldu bana. sicilime işlenecek olursa ifademde sende olcan engelliler biz editörüde merak etme .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt