Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4500 sahte rapor tespit edilmiş! 2016 ekpss tekrarlansın,raporlar gözden geçirilisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xpitonxd

Çocuk mu kandırıyosunuz siz 2016 ekpss'de sahte raporla atanan 9 tane öğretmen tespit edildi.Daha tespit edilemeyen binlercesi sahte engelli var

Suqer

Siz bu boş konuyla bırakın 2.3 atamalardan ne haber ?

Sokayım 2. ve 3. atamaya inşallah yapmazlar.Engelli değil adam sahte raporla engelli oluyo engelinin yerine atanıyo inşallah yapmazlar.

Sahte Engelli raporuyla atanan O.ÇOCUĞUDUR.

Haberi inceledimde devletten maaş alanlarla ilgilimiymis e kpss ile alâkası yok. Doğru düzgün bilmeden neden böyle şeyler paylasiyonuz sahte rapor alıp maaş alanlar devleti iki trilyon zarara uğratmış bi çetenin isiymis ve bozyaka devlet hastanesinden verilmiş. Sahte rapor alıp sinava girme olayı değil olay devletten haksız yere maaş alma.

SGK gibi ince eleyen sık dokuyan bir kurum 4500 sahte rapor ile vatandaşa 2 milyon para ödemişse EKPSS sınavına girmek için sahte raporun daha kolay edilinebileceğini zannediyorum.

Hastalığı olmayıpta sahte yollarla rapor alanları anlayamıyorum!

Evet aynen öyle haklarımız gasp edilmekte kaç bin tane sahte rapor alan varsa

Ben bir kere şahit oldum vatan hainleri yapıyor genelde.

Öyle yada böyle el ele verip kpss ye girip atanan herkesten durum bildirir rapor aldıracaz yok öyle tilki gibi saklanmak

Tamamen fazlasıyla katılıyorum 100 38lerde 100 de39 larda kalanlar allahın kulu değilmi yazık değilmi o tiplerden olup okuyan varsa burunlarından fitil fitil getirecegiz allahın izniyle

Yanlışı eleştirirken küfür etmeyelim lütfen .

buradan küfür ederek kendi egonuzu tadmin edebiliyorsunuz tamam sahte rapor alan kişilere ne denirse densin hakediyor ama formda küfür edip ahlaksız hareketler yapmaya gerek yok bence herkes biliyor sahte rapor alan kişilere ne diyeceğini maarifet bunları tespit edipşikayet etmek yapabiliyorsanız bunu yapın küfür çözüm değil ahlak kalitenizi düşürmeyin.

buradan küfür ederek kendi egonuzu tadmin edebiliyorsunuz tamam sahte rapor alan kişilere ne denirse densin hakediyor ama formda küfür edip ahlaksız hareketler yapmaya gerek yok bence herkes biliyor sahte rapor alan kişilere ne diyeceğini maarifet bunları tespit edipşikayet etmek yapabiliyorsanız bunu yapın küfür çözüm değil ahlak kalitenizi düşürmeyin.

Bu şerefsizleri tespit etmek bizim görevimiz mi? Hangi yetkimizi kullanıpta tespit edcez? Hakimiyiz, savcımıyız, başhekimmiyiz, ne yetkimiz var bizim?Ne yapalım peki hiç birşey yokmuş gibi aptal aptal oturup içimize mi sindirelim? Gerçek engelliler bu haklarınızı kullanamazken, hiç birşeyi yok devlet memuru olmuş aylık 2500₺ maaş alan nirş yan gelip yatsın, gerçek engeliler cefa çeksin öylemi?
Dün mendil satmaya çalışan bedensel engellin engelli arabasına çarptılar.O engelli kardeşimiz hayatını kaybetti.Hala gıkımızı çıkarmıyalım mı?Kafamızı kuma gömüp hayvanca yaşamaya devam mı edelim?Söyle susalım mı!Ne yapalım?

sesini çıkaracaksın anlaşılan çok sinirlisin şuan ama bu şekilde kendini yorarsın fazla birşey olmaz

Arkadaşlar kişiler hakkıyla raporunu almışsa neden yeniden rapor çıkartma gibi bir sorunla uğraşsınlar ki sonuçta bu kişilerin işi var gücü var.Az mantıklı olmanızı öneririm.Devletten engelli bakım aylığı şeklinde para almak için bu tür bir girişim varsa.Bunun önüne geçmek tabiki devletin görevi.Devlet bireysel şikayeti değerlendirir ama gerçekten engelli olan bir bireyden de tekrardan rapor istemek tek kelimeyle saçmalık.Ruhsal ve Duygusal yönden birkaç aydan beri rahatsız olanlara hemen rapor verilmemeli.Kişiye tam teşhis konduktan sonra kişi dilerse engelli raporu verilmeli.Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi engelli devlet memuru başka bir yere atanmışsa ve buradaki doktorlar onu tanımıyorsa kişinin elinde epikriz yoksa karşı taraftaki doktor bu kişiye neye göre engelli raporu verecek bir zahmet söyleyin?Söyleyin de biz de aydınlanalım.Ben 10 yıldan beri şizofreni tedavisi görüyorum ve kimseye bir şeyleri ispat etmek zorunda değilim açıklama yapmak zorunda da değilim.O açıklamayı daha birkaç aylık rahatsızken aralara birini yerleştirip rapor alanlar yapsın.4500 tane engelli raporu devasa devlet hastanelerinde bile verilemezken bu tür bir hastanede veriliyorsa kimse kusura bakmasın ama o engelsiz engelliler araştırılıp soruşturulsun.Gerçek engelliler ve hakkıyla rapor alanlara dokunulmasın bir zahmet siz de taleplerinizi bu yönde iletin size zahmet.

söylediklerinizde haklisiz fakat bir mantık hatası yokmu zihinsel hariç ekpss sorularının normal KPSS den. Mufretad olarak farkı yok yani adam zihinsel den girmiyorsa normal KPSS yle girenler aynı şartlarda ayriyeten engellilere verilen kadrolar genel olarak yardımcı hizmetler ve bu kadro için 80 ustu puan lazım yanlışım varsa uyarin. Bence zihinsel hariç sorular aynı şartlarda isteyen arkadaş 2testide cozsun denesin kendini

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bimerdende bu şekilde bir cvp gelir muhtemelen

Arkadaşlar kişiler hakkıyla raporunu almışsa neden yeniden rapor çıkartma gibi bir sorunla uğraşsınlar ki sonuçta bu kişilerin işi var gücü var.Az mantıklı olmanızı öneririm.Devletten engelli bakım aylığı şeklinde para almak için bu tür bir girişim varsa.Bunun önüne geçmek tabiki devletin görevi.Devlet bireysel şikayeti değerlendirir ama gerçekten engelli olan bir bireyden de tekrardan rapor istemek tek kelimeyle saçmalık.Ruhsal ve Duygusal yönden birkaç aydan beri rahatsız olanlara hemen rapor verilmemeli.Kişiye tam teşhis konduktan sonra kişi dilerse engelli raporu verilmeli.Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi engelli devlet memuru başka bir yere atanmışsa ve buradaki doktorlar onu tanımıyorsa kişinin elinde epikriz yoksa karşı taraftaki doktor bu kişiye neye göre engelli raporu verecek bir zahmet söyleyin?Söyleyin de biz de aydınlanalım.Ben 10 yıldan beri şizofreni tedavisi görüyorum ve kimseye bir şeyleri ispat etmek zorunda değilim açıklama yapmak zorunda da değilim.O açıklamayı daha birkaç aylık rahatsızken aralara birini yerleştirip rapor alanlar yapsın.4500 tane engelli raporu devasa devlet hastanelerinde bile verilemezken bu tür bir hastanede veriliyorsa kimse kusura bakmasın ama o engelsiz engelliler araştırılıp soruşturulsun.Gerçek engelliler ve hakkıyla rapor alanlara dokunulmasın bir zahmet siz de taleplerinizi bu yönde iletin size zahmet.

Şsizofren hastası biri ömür boyu ilaç kullanır.Kullanmış olduğu ilaçların çıktısını eczaneden alıp doktora gösterebilir.Şizofren hastası hayatının bir bölümünğ mutlaka hastanrde yatarak tedavi geçirmiştir.Epikriz raporları doktora gösterebilir bu şekildede durum tespit raporunu rahatça alabilir.İlaç kullanmayanlar v.s var ise bunlarda şizofren değildir arkadaşım.Şizofren rolüne bürünen akıllı aptallardandır.

Tıkır tıkır her ay bankamatikden maaş çekmesini biliyo o zaman işi gücü olmuyo ama deme.

Asıl sorun devletin engelli vatandaşa özel sektörde iş imkanlarını genişletmek için calismalarini artırması kariyernetten bakıyorum engelli ilanlarına adam engelli makina mühendisi arıyor

söylediklerinizde haklisiz fakat bir mantık hatası yokmu zihinsel hariç ekpss sorularının normal KPSS den. Mufretad olarak farkı yok yani adam zihinsel den girmiyorsa normal KPSS yle girenler aynı şartlarda ayriyeten engellilere verilen kadrolar genel olarak yardımcı hizmetler ve bu kadro için 80 ustu puan lazım yanlışım varsa uyarin. Bence zihinsel hariç sorular aynı şartlarda isteyen arkadaş 2testide cozsun denesin kendini

Mantık hatası yok normal bi insan polis olurken subay assubay uzman erbaş olurlen adliyeye girip katip okurken cezaevlernde gardiyan şöför v.s olurken engeliler bunları yapamıyor.Normal insanlarla çok büyük farklar var aramızda.1-0 geriden başlıyoruz hayata karşı, devlet ekpss sınavını açarak bir nebze olsun bunu dengelemeye çalışıyor.Ama buradada hiç birşeyi yokken ölüsünü dirisini leşini s.... evlatları kalkıp sahte rapor alıp bunu bize çok görüyorlar

Şugar arkadaşıma katılıyor ben de şizofrenim kolumdan tutup istediğiniz hastaneye götürün 7 hastanede tanım epikiriz vs var varda var isterse benden 50 rapor istesinler gocunmaya Korkmazya gereksiz demeye kimsenin demeyeceğim hakkı yok Kusura bakmayın bunu kimse dert etmemeli amacımız bu zaten ve gercekleştirecez

arkdaşlar ben bu sene ekpss ye girdim ve 60 puan aldım bende sizler gibi bimere şikayet edeyim aman sınav iptal olsun belki biraz yüksek alırım aradan yırtarım diye düşünüyordum. ve bimere yazdım yazdığım ifade de şuydu. bazı engelliler sahte raporlarla sınava girip atanmıştır dedim . işlerinizde kolaylıklar dilerim yazdım en ufak hakaret edici sözüm bile yoktu. ve aradan 12 geçince evime polis geldi 2 tane beni aldılar götürdüler ifademi aldılar hakkımda tutanak tutuldu arşiv kaydıma işlendi. bu sene sınava giren bütün engellilerin rapor numaraları gözden geçirildi , ve hepsi hastaneden 9 doktor imzalı rapor dediler. bu doktorlardan raporda 9 doktor bir olup 1 engelli içinmi çabalıyor neden iftira attığımı sordular çünkü öyle birşey gerçekten imkansızmış bende yeni anladım. o doktorlar 9 uda rapordan sorumlu olduğu için sahte rapor haberleri hep dışardan basma haberler beni iftira atmakla suçladılar tutanakta da var bende izmirdeki olayla kendimi savunmaya çalıştım o olayda hastaneden alınan bir rapor yok onlar raporu dışardan basmışlar. hastaneden alınan rapor değil dediler. bu sınavı kaybettim bari 2018 i kazanayım inşallah sicilime işlemezler . çok korkuyorum arkdaşlar heralde OHAL deyiz diye böyle :(

arkdaşlar ben bu sene ekpss ye girdim ve 60 puan aldım bende sizler gibi bimere şikayet edeyim aman sınav iptal olsun belki biraz yüksek alırım aradan yırtarım diye düşünüyordum. ve bimere yazdım yazdığım ifade de şuydu. bazı engelliler sahte raporlarla sınava girip atanmıştır dedim . işlerinizde kolaylıklar dilerim yazdım en ufak hakaret edici sözüm bile yoktu. ve aradan 12 geçince evime polis geldi 2 tane beni aldılar götürdüler ifademi aldılar hakkımda tutanak tutuldu arşiv kaydıma işlendi. bu sene sınava giren bütün engellilerin rapor numaraları gözden geçirildi , ve hepsi hastaneden 9 doktor imzalı rapor dediler. bu doktorlardan raporda 9 doktor bir olup 1 engelli içinmi çabalıyor neden iftira attığımı sordular çünkü öyle birşey gerçekten imkansızmış bende yeni anladım. o doktorlar 9 uda rapordan sorumlu olduğu için sahte rapor haberleri hep dışardan basma haberler beni iftira atmakla suçladılar tutanakta da var bende izmirdeki olayla kendimi savunmaya çalıştım o olayda hastaneden alınan bir rapor yok onlar raporu dışardan basmışlar. hastaneden alınan rapor değil dediler. bu sınavı kaybettim bari 2018 i kazanayım inşallah sicilime işlemezler . çok korkuyorum arkdaşlar heralde OHAL deyiz diye böyle :(

Ulan milletin gözünü korkutma ağır konuşcam şimdi.Doktor ismi belirtmemişsin, hastane ismi belirtmemişsin kime neyin iftirasını atmışsın sen.Kalkmış polis gelmişmişte bilmem neymiş.Buda benim paylaştığım yazı banada gelsin göreyim hadi:

Merhaba, son dönemlerde gazetelerde sahte engelli raporu ile ilgili haberler çıktı.Hiçbir hastalığı olmadığı halde rüşvet karşılığı sahte engelli raporu alanlar var.Bu raporlarla ekpss sınavına girip gerçekten engelli kişilerin yani bizlerin hakları gasp edilmekte.Sahte engelli raporuna karşın eski adıyla ömss, yeni adıyla ekpss, engelli kadrosundan atanan bütün kişilerden bizat devletin göstermiş olduğu hastaneden durum bildirir veya tespit raporu alınmasını rica ederim.Bu şekilde sahte engelliler meslekten ihraç edilebilir, haksız yere engelli kadrosunu dolduran kişiden bu zamana kadar almış olduğu bütün maaş ve ikramiyelerin yasal faizi ile alınmasını rica ederim.Ayrıca, her ekpss atamalarından önce; durum bildirir raporu veya durum tespit raporu istendikten sonra atamalar gerçekleştirilsin.Sistemin olağan şekilde devam etmesi halde gerçek engelliler için mağduriyet giderek çoğalacaktır.
Saygılarımla

Korkarak onlardan sahtekarlardan farkımız olmaz üsleriner üstlerine gidip gerekli raporları adam akıllı sağlam hastane ve doktorlardan aldıracaz aramızda bi tane dahi şerefsiz istemiyoruz

Şsizofren hastası biri ömür boyu ilaç kullanır.Kullanmış olduğu ilaçların çıktısını eczaneden alıp doktora gösterebilir.Şizofren hastası hayatının bir bölümünğ mutlaka hastanrde yatarak tedavi geçirmiştir.Epikriz raporları doktora gösterebilir bu şekildede durum tespit raporunu rahatça alabilir.İlaç kullanmayanlar v.s var ise bunlarda şizofren değildir arkadaşım.Şizofren rolüne bürünen akıllı aptallardandır.

Tıkır tıkır her ay bankamatikden maaş çekmesini biliyo o zaman işi gücü olmuyo ama deme.
Arkadaşım zaten şizofreni hastası mecburen ilaç kullanır bana şizofreniyi öğretmeyin size zahmet.10 yıldan beri kendi hastalığımın profesörü oldum.Lakin siz sanırım benim anlatmak istediğimi anlamadınız.Gerçekten bir engele sahip bir bireyin engelli raporu varsa bu kişiyi de devlet yaptığı sınav neticesinde atamışsa bu kişiden tekrardan durum bildirir rapor istenmesi vb. işlemlerin yapılmasına gerek olmadığını ve bu tür bir uygulamanın saçma olacağı kanaatindeyim.Anlatmaya çalıştığım mevzu budur.Siz de taleplerinizi sahte rapor alanlara yönelik bildirin ki bir arkadaşımız da bu tür bir durum olmadığını bu raporların başka şekilde basıldığından bahsetmiş durumu iyice kavrayarak gerçek engellileri de tekrardan hastanede süründürmeden nereye başvurursanız buyrun başvurun.Sonuçta bunun duyurusunu yapmak bile gereksiz bana göre.Sonuçta bu ülkede şikayet mercileri var ve dileyen dilediğinde bu şikayet mercilerini kullanır.Kimse de kimseye hesap vermekle yükümlü değil.

Arkadaşım zaten şizofreni hastası mecburen ilaç kullanır bana şizofreniyi öğretmeyin size zahmet.10 yıldan beri kendi hastalığımın profesörü oldum.Lakin siz sanırım benim anlatmak istediğimi anlamadınız.Gerçekten bir engele sahip bir bireyin engelli raporu varsa bu kişiyi de devlet yaptığı sınav neticesinde atamışsa bu kişiden tekrardan durum bildirir rapor istenmesi vb. işlemlerin yapılmasına gerek olmadığını ve bu tür bir uygulamanın saçma olacağı kanaatindeyim.Anlatmaya çalıştığım mevzu budur.Siz de taleplerinizi sahte rapor alanlara yönelik bildirin ki bir arkadaşımız da bu tür bir durum olmadığını bu raporların başka şekilde basıldığından bahsetmiş durumu iyice kavrayarak gerçek engellileri de tekrardan hastanede süründürmeden nereye başvurursanız buyrun başvurun.Sonuçta bunun duyurusunu yapmak bile gereksiz bana göre.Sonuçta bu ülkede şikayet mercileri var ve dileyen dilediğinde bu şikayet mercilerini kullanır.Kimse de kimseye hesap vermekle yükümlü değil.

Saçma mı? Öyle mi düşünüyosun? On binlerce sahte engelli var kamuda çalışan.Devlet titiz bi araştırma yapsın sahte engelli raporu alanların sayısı yüzbinleri geçer.Bi zahmet gerçek engellilerde diğer engellilerin hakşarını koruyacak ve elini taşın altına sokacak.Bu şerefsizleri başka türlü ifşa edemeyiz.

yalan sölüyorsam en adiiyim. tutanağımda şu var bütün kurumlara üst yazı gönderilmiş olup her engelliden durum bildirir raporu ve rapor numaraları tespit edilerek atama yapılması bilgisini gönderdiğimiz halde raporlar ile ilgili bir sıkıntıya rastlanılmamıştır. işbu tutanaktaki şikayet asılsız olup arşiv kaydında bekletilmeye alınmıştır yazıyor. sütten ağzım yandı yoğurdu üflüyorum artık. ben 2018 e hazırlanıyorum kim naparsa yapsın kendimi yakmaya niyetim yok. rastgele . şunuda anladım devletimiz gerçekten sağlam iş yapıyormuş. inşallah sicilime işlemezler hala korkuyorum bi bimere yazı yazdım uykularım kaçtı :(

Hesap vermekle yükümlü engelli olmayıpta engelli kadrosunda oturan bir kişi çalışmayan bir engellinin hakkını gasp etmiş oluyor.Gerçek engelli işsiz birşekilden çalışamıyorken para kazanamıyorken sahte engelli sunulan haktan faydalanıyor hakkı olmadığı halde o parayı yedirmezler adama buram buram gırtlağından getirirler.Bak fetoculara o kadar mal mülk makam hangi birine yar oldu? Hangi birinin yanına kaldı? Allah bunun hesabını hem bu dünyada hem öbür dünyada sormaz mo sanıyorsun?

Bende diyorum ki siz bunu tespit edemezsiniz bunu tespit etmek kamunun yani devletin görevidir.Evet bana saçma geliyor ve bu görüşümden dolayı da size hesap verecek değilim.O raporu yazan doktor da o raporu sahte bir şekilde alan da yargılansın.Ya hu arkadaşım siz gerçekten beni anlamıyorsunuz.Bugün tekerlekli sandalyede olan ve bulunduğu muhitten dışarıya çıkamayan engelliler var.Onlar memurluğa atandı diyelim sırf sizin gibi düşünenlerin şikayetleri yüzünden de kusura bakmayın ama bu tür kişiler tekrardan hastanelerde süründürülüp durum bildirir vb. gibi evraklarla uğraşmak zorunda bırakılmamalı.Saçma gördüğüm husus budur bilmem anlatabiliyor muyum?

ekpss neden tekrarlansın 4500 kişi hakında soruşturma başlatılsın ben iki yıl çalıştım benim iki yılım hebamı olacak çalıştım ve atandım .senin derdin başka sende çalışıp kazansaydın sağa sola çamur atma provakatörlük yapma ağzında bozuk senin gibi birini burda nasıl konuşturuyorlar

Bende diyorum ki siz bunu tespit edemezsiniz bunu tespit etmek kamunun yani devletin görevidir.Evet bana saçma geliyor ve bu görüşümden dolayı da size hesap verecek değilim.O raporu yazan doktor da o raporu sahte bir şekilde alan da yargılansın.Ya hu arkadaşım siz gerçekten beni anlamıyorsunuz.Bugün tekerlekli sandalyede olan ve bulunduğu muhitten dışarıya çıkamayan engelliler var.Onlar memurluğa atandı diyelim sırf sizin gibi düşünenlerin şikayetleri yüzünden de kusura bakmayın ama bu tür kişiler tekrardan hastanelerde süründürülüp durum bildirir vb. gibi evraklarla uğraşmak zorunda bırakılmamalı.Saçma gördüğüm husus budur bilmem anlatabiliyor muyum?

Anlatamazsın arkadaşım tekerlekli sandaliyede evde aç bekleyen muhtac olan işsizlikten kırılan binlerce engelli var.1 kişi haksız yere engelli kadrosunu işgal ediyorsa eğer herkesin elini taşın altına koyması lazım.

ekpss neden tekrarlansın 4500 kişi hakında soruşturma başlatılsın ben iki yıl çalıştım benim iki yılım hebamı olacak çalıştım ve atandım .senin derdin başka sende çalışıp kazansaydın sağa sola çamur atma provakatörlük yapma ağzında bozuk senin gibi birini burda nasıl konuşturuyorlar

Binlerce engellinin hakkını savunduğum için mi provakatörüm.O kadar mesaj yazdım bir kaç kelimemi cınbızla çekip söylüyorsun.Benim derdim sahte engelli raporu alan kişilerle sen ne yaran var koçum sen neden rahatsız oldun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt