Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4500 sahte rapor tespit edilmiş! 2016 ekpss tekrarlansın,raporlar gözden geçirilisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suqer

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık en az 4500 sahte engelli varmış.Bununla ilgili 8 kişi tutuklanmış.Bu sadece yakalananlar ya peki yakalanmayanlar, onlar ne olacak? Bu sınavın derhal iptal edilip, raporların gözden geçirilmesi gerekir.Atanan kişilerden tekrar farklı bir devlet hastanesinden rapor istensin, özellikle süreli raporlular üzerinde titiz çalışma yapılsın.Yazık günah gerçek engelli dururken yalan yanlış beyan verip sahte raporlular memur oluyor.Bunun için birlik olalım ve sesimizi duyuralım arkadaşlar, gırtlaklarımız patlayıncaya kadar sesimizi duyurmaya çalışalım.Göz göre göre haklarımız gasp ediliyor.Farklı fikri ve yöntemi var olan arkadaşlarda düşüncelerini söylesin.Yeter ki haklarımız gasp edilmesin.Gerçekten engelli olanlar ekpss'de memur olsun.Bununla ilgili farklı ne çalışma yapılabilir?

izmirde sahte rapor çıkıyor diye ankaradaki konyadaki adamın sınavı niye iptal olsun.... sahte rapor alan tespit edilsin onun sınavı iptal olsun... kesin ya kötü puan aldınız ya da atanamadınız de mi ?

Konyadada sahte rapor alanlar çıkmıştı.Doğu illerinde daha fazla dönüyor bu olay.Bir tek İzmirde değil bu her yerde var.Buna kesin bi çözüm bulunması gerekir.Ekpss'de normal kişiler gerçek engelliden daha fazla atanıyor.
YETER ARTIK...

Suqer

iyide sahte rapor alıp atananlar tespit edilsin,onların sınavı iptal edilsin veya yeni rapor istensin.Bütün sınav ve atamalar neden iptal edilsin. Hakkıyla atananlar ne olacak...

Ne sacmaliyosun sen ya sınav iptal edilsin ne emeklerle kazaniliyo o sınav kim sahtekarlık yaptıysa onlar bulunup hakları alınsın biraz empati yapmayı öğren

sınavın iptali degilde , atana herkesten farklı hastanelerden alınmak kaydıyla yeni rapor istenebilir

Sahte engelli rapor alan tespit edilsin.Sınav niye iptal olsun ki.Bu saatten sonra insanlar kurumun göreve çağırmasını bekliyor.Hepsi ayrı bi sancı oldu zaten.

Farklı hastanedem yeniden sağlık kurulu raporu alınsın evet bu kulağa çok mantıklı geliyor.Kesinlikle böyle bir uygulama yapılsın.

sahte rapor alanlar tespit edilsin benim sınavım neden iptal ediliyor? bir sonraki sınav eğer sen gerekli önlemleri almazsan gene sahte rapor alacaklar dünyanın sonuna kadar sınav mı tekrar edelim zaten insanlar 2 yıldır bekliyor bir 2 yıl daha mı bekleyelim

Bence de sınavın iptal edilmesi fikri hiç mantıklı falan değil herkes emek verdi çalıştı çabaladı atandı ve hala iş başı yapamadı çoğu ve herkes maddi olarakda çok zor durumda olduğunu tahmin ediyorum araştırılsın soruşturulsun yapanların ki iptal olsun

Malulen emekli olmak yada vergi indirimi almak için nasıl sevk yapılıp rapor isteniyorsa sınavdan önce aile ve sosyal politikalar bakanlığı sınava girmek isteyen engelli kişileri kendi belirlediği hastaneye sevk edip heyet raporunu bu şekilde kabul etmeli. Kardeşim benim raporum sürekli neden ben tekrar rapor alayım olayına çözüm ise durum bildirir raporu istenmeli tabiki kurumun sevki ve sevkettiği hastaneye... Zaten gerçekten hastalığı ve uzvu sakatlığı bulunanlar bu raporları kolayca alacaklardır.

serkan1976

Evet haklısın en mantıklısı bu gözüküyor.Bu talebimizi nasıl oluşturabiliriz ne yapmamız lazım.Nasıl sesimizi duyurabiliriz.

nıye sınav ıptal olsunkı kım sahte rapor aldıysa onların herseyı ıptal olabılır ama sahsen ben aylarca calıstım atama ıcın beklıyorum benım gıbı bınlerın gunahı ne. oyle sacmalık mı olur.

Haklarımız yeniyor, bende buna tahammül edemiyorum.Ekpss puanım genelden girmiştim;73,5 bu puanla belki atanırım belkide atanamam, bu sorun değil.2018 yıllında ekpss'de zihinselden gircem alacağım puanıds şimdiden söyliyim:100.Yani en kötü ihtimalle 2018'de memurum.Benim tek derdim bu haksızlığın önüne geçmemiz.Buna bi çözüm bulunması ve gerçekten engelliler ekpss sınavından atansın benim amacım bu.
Kimsenin alacağı üç kuruş maaşta v.s gözüm yok.Şu an benim aylık gelirim 2300 lira. benim tek derdim haksızlığın önüne geçebilmek.

Haberi yanlıs aktarmışsın arkadasim 4500 sahte rapor yok toplam 4500 kisi o hastaneden engelli rapor almis hepsi yeniden inceleniyormus sorusturma acilmis devlet gerekeni yapiyor zaten

Raporu suregen olanlar neden rapor alsın peki? Bunun mantığı nedir?

Semoi

Raporu süreğen olan tekrar aynı oranı alabilir.Peki senin bu korkun neden?

Korkacak durumum neden olsun ki. Raporu sürekli olanın raporunun tekrardan incelenmesinin mantığını sordum size. Özellikle kronik hastaların.

Korkumuz yok ama suda bir gercek butun engelli arkadaslarda bilir. Vergi indirimi icin basvurdugun zaman rapor yenileme sirasinda yasanan magduriyetleri ne yaziki %70 engelli oranina sahip gercekten hasta olan arkadaslar bile %40 oranli rapor alamiyor zorluk cikariyorlar hastaneden hastaneye doktorlarin tutumu cok farkli ola biliyor.

tuzicmefaus

Serkan1976'nında dediği gibi pek ala durum bildirir raporu alınıp, ilgili kuruma tekrar sunulabilir

Burdaki amaç şu haksızlığın önüne geçebilmek

İnsanları mağdur etmek değil hele ki gerçek engellileri

devlet geregıını yapar zaten devletten para clamazsın bır lıran bıle olsa bulur alır senden. ama haksızlık gıderılırken yenı haksızlıklar dogmamalı mesela sınavın tamamı herkes ıcın ıptal edılemez

Haksız yere engelli raporu alıp atananlar zaten tespit edilsin. Ama sınava emek verip, atanan, bu süreci bekleyen insanın da sınavı iptal olursa ona da buyuk haksızlık olur.

Arkadaşlar gerçekten bu sadece ortaya çıkan bide çıkmayanlar var şahsen ben bu ekpss ye giripte atananlardan en az %25 inin öyle yada böyle raporlarla atanıp gerçekten hak edenlerin hakkını gasp ettiğini düşünüyorum

oyle zaten abı

Son düzenleme:
mkn06

Devletin yediği bi bok yok.Bu yakalananlarda ihbar sonucu yakalanmışlar, 2010'den bu yana çok sıkı bi şekilde sahte rapor veriyorlarmış.İzmir bozyakadan rapor alan 12 bin kişi tek tek araştıralacakmış.He bu arada bu 4500 kişinin aradında Engelli olmayıpta engelli olarak atanan Öğretmen ve Memur varmış.Bir öğretmen bir engelinin hakkını gasp ederek çocuklara ne öğretebilir ki.Kısadan hisse devletin buna ayıracak zamanı bile yok.Uğraşmıyo adamlar sizlerde böyle konuşarak ekmeklerine yağ sürüyosunuz

Suqer

oylede sınavın tamamının ıptal olması daha buyuk bır magdurıyetın dogmasına sebeb olur sıkayette bulunacaksanız sınav ıptalı ıcın degıl haksız yere rapaorlu olanların arastırılması ıcın sıkayetcı olmak daha dogru olur

sarasota

aynı fikirdeyim de çıkar mı ortaya hepsi zannetmiyorum ancak böyle şebekeler çökertilirse ufak bir kısmı çıkar ...

En kesin net çözümü ekpss ye giren herkesten tekrar engeli raporu aldırmakıtır böylece haklarının önüne acil geçilmiş olacaktır acilllll cözüm

sarosta mami23083 tb2nhf ne yapabiliriz arkadaşlar birleşelim.

Birlikte hareket edelim sesimiz daha çok çıkar ve belki birilerine duyurabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt